Veelgestelde vragen kassasysteem FAQ alle antwoorden

Veelgestelde vragen & antwoorden

Bekijk hier de veelgestelde vragen en antwoorden over het kassasysteem

Welkom bij onze veelgestelde vragen! Hier vind je een schat aan informatie over ons geavanceerde kassasysteem, welke speciaal ontworpen is voor de fashionindustrie en maar liefst meer dan 1 miljoen barcodes bevat. Of je nu een schoenenwinkel, lingeriewinkel, sportwinkel of modewinkel runt, we hebben de antwoorden op al je vragen.

Onze veelgestelde vragen pagina bevat duidelijke categorieën en nuttige informatie, waardoor je snel de antwoorden vindt die je zoekt. We streven ernaar om jouw ervaring met onze kassasystemen naadloos en succesvol te maken.

Algemeen

Wat houdt winkelautomatisering in?

Winkelautomatisering, of retail automatisering, combineert alle bedrijfsprocessen in één systeem. Dit omvat verkoop, inkoop, logistiek, voorraad, statistieken en marketing. Het doel is duidelijk: verbeter efficiëntie, verlaag kosten, verhoog klanttevredenheid en winstgevendheid. Hierdoor kun je je richten op strategische taken in plaats van administratieve werkzaamheden.

Wat biedt het kassasysteem voor fashionwinkels?

Het kassasysteem optimaliseert verkoopregistratie, houdt voorraad real-time bij en biedt toegang tot een uitgebreide barcodedatabase, zodat je jouw artikelen niet meer hoeft in te voeren. Daarnaast kun je de kassa makkelijk met andere software integreren, diepgaande statistieken genereren en is afgestemd op de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche voor een geoptimaliseerde retailervaring.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van jullie kassasysteem?

Bij het gebruik van ons geavanceerde kassasysteem geniet je van talloze voordelen die jouw winkelervaring naar een hoger niveau tillen:

Barcodes: Ons kassasysteem is uitgerust met een indrukwekkende barcodedatabase van miljoenen items, die voortdurend wordt uitgebreid. Geen gedoe meer met handmatige invoer of het printen van onnodige artikellabels. Zo draag je bij aan een duurzamere wereld.
Efficiëntie: Optimaliseer je verkoop- en aanvulprocessen met snelle registratie en automatische voorraadupdates. Minder printen betekent minder verspilling en meer aandacht voor duurzaamheid.
Nauwkeurigheid: Minimaliseer fouten in je verkoop- en aanvulprocessen en beheer je voorraad met maximale precisie.
Tijdsbesparing: Voeg moeiteloos nieuwe producten toe met onze uitgebreide barcodedatabase, met meer dan 650 merken (dagelijks aangevuld met nieuwe merken). Zo kun je direct scannen en verkopen zodra je de kassa opent.
Integraties: Profiteer van naadloze integraties met andere software en applicaties om je bedrijfsprocessen te optimaliseren.
Inzicht: Krijg gedetailleerde statistieken die trends onthullen en je helpen bij het nemen van strategische beslissingen.
Branchespecialisatie: Ons systeem is specifiek ontworpen voor mode-, schoenen-, lingerie- en sportwinkels, waardoor je een geoptimaliseerde retailervaring biedt aan je klanten.

Kortom, ons kassasysteem tilt efficiëntie, nauwkeurigheid en inzicht naar een hoger niveau, terwijl het de complexiteit van retailbeheer vermindert.

Hoe kan ik contact opnemen met de Customer Service?

Bij Latest Collection by Softwear begrijpen we dat goede ondersteuning cruciaal is voor jouw succes. Daarom hebben we verschillende manieren om in contact te komen met onze klantenservice:

E-mail: Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen op help@softwear.nl. Zorg ervoor dat je je vraag of probleem zo duidelijk mogelijk omschrijft, en voeg indien mogelijk relevante bijlagen of foto’s toe.
Serviceformulier: Je kunt ook ons handige serviceformulier invullen op onze website. Hier kun je je vraag stellen en specifieke details delen, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.
Ons streven is om alle vragen op dezelfde werkdag te beantwoorden. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, en we willen ervoor zorgen dat je snel de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.
Chatfunctie: Voor directe hulp kun je gebruikmaken van onze chatfunctie in de kassa. Deze service is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 uur. Onze medewerkers staan klaar om je te assisteren en je vragen direct te beantwoorden.

Wij geloven in het bieden van een uitzonderlijke klantenservice, en we kijken ernaar uit om je te helpen met al jouw vragen en behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn hier om jou te ondersteunen op jouw reis naar succes!

Software

Welke functies en mogelijkheden heeft de kassasoftware?

Onze kassasoftware, ook wel bekend als point-of-sale (POS) software, biedt een uitgebreide reeks functies en mogelijkheden die van essentieel belang zijn. Hier volgen enkele belangrijke aspecten:

Verkoopbeheer: Met onze kassasoftware kun je producten moeiteloos scannen en verschillende betalingsmethoden accepteren.
Voorraadbeheer: Houd je voorraadniveaus nauwkeurig bij en ontvang tijdige meldingen om tekorten te voorkomen.
Prijs & kortingen: Stel prijzen in en beheer afprijzingen om je producten op de juiste manier te prijzen.
Klantinformatie: Bewaar belangrijke klantgegevens en hun aankoopgeschiedenis voor gepersonaliseerde service.
Betalingsopties: Accepteer diverse betalingswijzen, waardoor je klanten flexibiliteit biedt.
Rapportage: Genereer gedetailleerde verkooprapporten en analyseer de prestaties van je winkel.
Toegangsbeheer: Beheer de toegang van je medewerkers en houd hun prestaties in de gaten voor een efficiënte bedrijfsvoering.
Kassaladebeheer: Beheer contant geld en transacties veilig en georganiseerd.
Klantendisplay: Toon prijzen tijdens het afrekenen, productafbeeldingen en andere relevante informatie om de klantbeleving te verbeteren.
Touchscreen: Maak gebruik van een intuïtieve touchscreen-interface voor snelle en eenvoudige transacties.
E-commerce integratie: Verbind je fysieke winkel met je online verkoopkanalen, waaronder je webshop, om een naadloze klantervaring te bieden.
Bonafdruk & e-receipts: Genereer kassabonnen en e-receipts, die per e-mail naar klanten kunnen worden gestuurd.
Klantendisplays: Stimuleer upselling en verhoog de verkoopkansen met dynamische displays.
Automatische bestellingen: Voorkom voorraadtekorten door automatisch minimale voorraadniveaus bij te houden en bestellingen te genereren.
Voorraadwaardering: Bereken de waarde van je voorraad op basis van het FIFO/LIFO-principe voor een nauwkeurige financiële rapportage.
Integraties: Maak gebruik van een breed scala aan integratie-mogelijkheden om je kassa aan te passen aan jouw specifieke behoeften en vereisten, waardoor je een op maat gemaakte oplossing kunt creëren.

Hoe configureer ik de software voor mijn winkel?

Bij Latest Collection by Software wordt de meest recente softwareversie moeiteloos en automatisch verwerkt via de Cloud. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over handmatige configuratie. Wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent, zonder enige inspanning van jouw kant. Zo kun jij je richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je winkel en het bieden van de beste winkelervaring aan je klanten.

Hardware

Leveren jullie ook hardware?

Bij ons gaan we verder dan alleen software. We bieden ook alle benodigde hardware om jouw winkel soepel te laten draaien. Denk hierbij aan kassaschermen, kassalades, bonnenprinters en nog veel meer.

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van deze essentiële hardware? Dat kan niet eenvoudiger! Bezoek onze webshop via onderstaande link: hardwearshop.

Of misschien wil je graag meer details over de beschikbare hardwareopties, prijzen of heb je specifieke vereisten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Hoe installeer ik de hardware?

Onze installatieprocedure is eenvoudig en klantvriendelijk. Met onze 1 op 1 begeleiding en plug-and-play manuals is het proces moeiteloos. Je kunt een afspraak maken voor een telefonische installatie, waarbij onze deskundige monteurs je stap voor stap begeleiden. Sluit eenvoudig de hardware aan op stroom en internet, start TeamViewer vanaf je bureaublad, en onze monteur voert de installatie op afstand uit. Zo ben je snel operationeel en klaar om het maximale uit onze geavanceerde systemen te halen.

Wat moet ik doen als mijn kassahardware problemen ondervindt?

Voor het aanvragen van technische ondersteuning via onze website hebben we een handig serviceformulier beschikbaar gesteld. Ga naar onze Servicepagina en vul het formulier in met jouw details en een beschrijving van het probleem. Ons supportteam zal vervolgens snel reageren en je bijstaan om het probleem op te lossen. We streven ernaar om je zo efficiënt mogelijk te helpen, of het nu via directe communicatie, e-mail, chat, of ons online serviceformulier is.

Integraties & koppelingen

Welke integraties zijn beschikbaar voor jullie kassasysteem?

We begrijpen dat het succes van een modezaak afhankelijk is van naadloze en krachtige integraties. Daarom bieden we een breed scala aan integratiemogelijkheden, variërend van financiële koppelingen tot krachtige marketingtools. Met deze integraties kun je jouw modezaak naar nieuwe hoogten tillen.

Wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn? Bekijk onze uitgebreide lijst van integraties op onze speciale webpagina: Integraties. Hier vind je alle details over hoe onze integraties je kunnen helpen je bedrijf te laten groeien, van het stroomlijnen van financiële processen tot het verbeteren van je marketingstrategie.

Hoe kan ik mijn kassasysteem koppelen aan andere bedrijfssoftware?

Wil je jouw kassasysteem naar een hoger niveau tillen en de mogelijkheden uitbreiden? Goed nieuws, met de Latest Collection API (Application Programming Interface) kun je naadloze koppelingen maken met andere bedrijfssoftware.
Met deze krachtige API kun je de functionaliteit van je kassasysteem verbreden door integraties met apps van derden toe te voegen. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om gegevens te delen en processen te stroomlijnen tussen je kassasysteem en andere softwaretoepassingen.
Wat betekent dit voor jou? Het betekent dat je bedrijfsactiviteiten moeiteloos kunnen samenwerken en efficiënter kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar geavanceerd voorraadbeheer, klantrelatiebeheer, of geïntegreerde financiële tools, onze API maakt het mogelijk om jouw kassasysteem aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Welke e-commerceplatformen werken samen met jullie kassasysteem?

We begrijpen dat e-commerce een cruciaal onderdeel is van jouw modebusiness. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat ons kassasysteem perfect samengaat met populaire e-commerceplatformen.

Op dit moment zijn we trots om aan te kondigen dat we volledige compatibiliteit bieden met het krachtige e-commerceplatform Ecwid. Dit betekent dat je naadloos kunt profiteren van de functionaliteiten van ons kassasysteem en tegelijkertijd kunt blijven gebruikmaken van je vertrouwde webshop op Ecwid.

Wat als je al gebruikmaakt van Magento of WooCommerce als jouw e-commerceplatform? Dan kun je je webontwikkelaar vragen om een maatwerkintegratie te creëren tussen ons kassasysteem en jouw bestaande platform.

Trainingen & opleidingen

Bieden jullie trainingen aan voor het gebruik van het kassasysteem?

Wij geloven in succes, en dat begint met het volledig benutten van ons geavanceerde kassasysteem. Daarom bieden we op maat gemaakte trainingen aan om jouw team volledig vertrouwd te maken met de mogelijkheden van ons systeem.

Onze trainingen zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw behoeften en specifieke vereisten. Of je nu op zoek bent naar training voor jouw medewerkers in de winkel, voorraadbeheer, of kassabeheer, we hebben het allemaal.

Met onze op maat gemaakte trainingen ben je snel op weg naar een soepele en efficiënte winkelervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze trainingen jou kunnen helpen het maximale uit ons kassasysteem te halen. Jouw succesverhaal begint met de juiste kennis en vaardigheden!

Hoe kan ik mijzelf en mijn medewerkers opleiden?

Je kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om jou en je medewerkers volledig uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn. Hier is hoe je dat kunt bereiken:

Raadpleeg de kassahandleiding: Begin je reis naar expertise door grondig de kassahandleiding door te nemen. Deze uitgebreide gids bevat gedetailleerde informatie over alle cruciale handelingen en functies van het kassasysteem. Hiermee leg je een sterke basis om te begrijpen en te beheersen.
Ontdek E-learning video’s: Maak gebruik van onze handige e-learningvideo’s, die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Deze visuele instructies en demonstraties zijn ontworpen om jou te begeleiden en je inzicht te geven in specifieke taken en processen binnen het kassasysteem.

Deze krachtige combinatie van lezen en kijken zal jou en je medewerkers snel helpen vertrouwd te raken met het kassasysteem. Jullie zullen de benodigde kennis en vaardigheden verwerven om het systeem efficiënt en effectief te gebruiken.

Zijn er trainingsmaterialen of videohandleidingen beschikbaar?

Je kunt je medewerkers vertrouwd maken met ons kassasysteem met behulp van onze uitgebreide trainingsmaterialen en boeiende videohandleidingen. Deze waardevolle bronnen zijn direct beschikbaar, zowel op onze website als in onze helpomgeving. Ze zijn zorgvuldig samengesteld om je te ondersteunen bij het begrijpen en optimaal benutten van ons kassasysteem en de bijbehorende functies. Of je nu zelfstandig wilt leren of jezelf en je team wilt opleiden over het gebruik van het kassasysteem, onze trainingsmaterialen en videohandleidingen zijn de sleutel tot succes.

Documentatie & handleidingen

Waar kan ik gedetailleerde documentatie vinden over de functies van het kassasysteem?

Je kunt gedetailleerde documentatie over de krachtige functies van ons kassasysteem moeiteloos vinden in onze uitgebreide online helpomgeving. Daar wacht een schat aan essentiële documenten, handleidingen en instructies op je. Deze staan klaar om je te begeleiden bij het ontdekken en volledig benutten van de diverse mogelijkheden van ons systeem.

Zijn er handleidingen beschikbaar voor specifieke taken, zoals voorraadbeheer?

De handleidingen voor specifieke taken, waaronder essentiële functies zoals voorraadbeheer, zijn binnen handbereik. We hebben deze waardevolle handleidingen beschikbaar gemaakt in onze online helpomgeving, zodat je gemakkelijk gedetailleerde instructies kunt raadplegen

Hoe kan ik de technische specificaties raadplegen?

Om inzicht te krijgen in de technische specificaties van onze hoogwaardige apparatuur, hoef je niet ver te zoeken. Onze uitgebreide online helpomgeving herbergt alle details die je nodig hebt over de technische specificaties van de apparatuur die we aanbieden.

Onderhoud & updates

Hoe vaak worden updates uitgebracht voor de software?

Je kunt wekelijkse updates verwachten, hierdoor profiteer je altijd van de nieuwste functies en verbeteringen. En maak je geen zorgen, deze updates worden ’s avonds/nachts uitgevoerd, zodat je er overdag geen hinder van ondervindt.

Hoe kan ik mijn kassasoftware updaten?

Bij ons is het updaten van je kassasoftware moeiteloos en geautomatiseerd. We voorzien wekelijkse updates, en je hebt er bijna geen omkijken naar. Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen voor voldoende krachtige hardware en ervoor zorgen dat je dagelijks je pc afsluit. In de meeste gevallen worden de updates uitgevoerd bij het opnieuw opstarten, waardoor je altijd geniet van de nieuwste en beste versie van onze software.

Wat moet ik doen als ik problemen ervaar na een update?

Als je onverhoopt problemen ervaart na een update, hoef je je geen zorgen te maken. We staan altijd paraat om je te ondersteunen. Je kunt eenvoudig een e-mail sturen naar help@softwear, gebruikmaken van onze handige chatfunctie in de kassa of vul het service-formulier in op onze website. We zullen er alles aan doen om je snel en effectief te helpen, zodat je zonder onderbrekingen kunt blijven genieten van onze software.

Beveiliging & bescherming

Hoe zit het met de beveiliging van mijn gegevens?

De kwaliteit van onze producten en de veiligheid van je gegevens hebben bij ons topprioriteit. Daarom besteden wij uiterste zorg aan alle details. Informatiebeveiliging is voor Latest Collection by Softwear van het grootste belang. Je kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om de veiligheid van je gegevens te waarborgen.

Vragen, feedback of meer informatie nodig?

Mocht je na het lezen van onze veelgestelde vragen nog steeds vragen hebben, feedback willen delen, of meer gedetailleerde informatie nodig hebben, dan staat ons toegewijde team klaar om je verder te helpen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk reageren om je de benodigde ondersteuning te bieden.

Contact

Naam