Automatiseringsbedrijf Latest Collection by Softwear in Breukelen

Latest Collection by Softwear

Bij Latest Collection by Softwear gaan we verder dan het leveren van slechts software; we omarmen een mentaliteit van vooruitgang en vernieuwing. Onze benadering is niet vastgebonden aan het automatiseringsdenken van de jaren tachtig; integendeel, we kijken om ons heen en richten onze blik op de toekomst. Onze oplossingen zijn niet alleen innovatief, maar ook opmerkelijk eenvoudig, zoals duidelijk te zien is in zowel onze producten als onze dienstverlening.

Onze historie van innovatie

In 1988 legde Jeroen de Vries de fundamenten voor Latest Collection by Softwear door Horizon Software Engineering op te richten. Deze mijlpaal markeerde het begin van een revolutie in de wereld van automatisering, met de introductie van het eerste betaalbare ERP-systeem voor modegroothandels en detaillisten.

In 1993 onderging ons bedrijf een metamorfose, en kreeg het de naam Softwear. Het toonde zijn toewijding aan vooruitgang in de branche.

Met de aanwinst van Marco Mantel in 1996, een sleutelfiguur in de ontwikkeling, betekende een keerpunt. Onder Jeroen & Marco groeide Softwear uit tot een van de meest toonaangevende ERP-aanbieders binnen de modebranche.

In de daaropvolgende jaren zorgden de voortdurende innovaties in ons voorraadbeheersysteem voor opschudding. In 2001 waren we pioniers met het eerste online systeem, waarmee bedrijven overal en altijd toegang hadden tot real-time data. Deze vooruitgang leidde tot een teamgroei en verhuizing naar het monumentale pakhuis Hollandia in Wormer.

In 2013 zetten we opnieuw de standaard met de lancering van de eerste webbased kassa, geïntegreerd in de Cloud. Het succes van deze baanbrekende lancering resulteerde in een aanzienlijke groei, waardoor we weer actief op zoek gingen naar nieuwe getalenteerde collega’s om ons team te versterken. Deze uitbreiding van ons team, aangedreven door de groeiende vraag naar onze innovatieve producten en diensten, heeft niet alleen onze capaciteit vergroot maar ook de diversiteit en frisse perspectieven binnen Latest Collection by Softwear versterkt.

Januari 2017 waren we toch echt uit ons jasje gegroeid, dus weer een nieuwe fase. Dit keer met de verhuizing naar een hypermodern pand in Amsterdam Zuidoost. Hier lanceerden we het nieuwste Latest Collection-platform, een online hub waar elke mode-ondernemer waardevolle artikelinformatie kon vinden.

Vandaag de dag herbergt het Latest Collection-platform een ongekend grote hoeveelheid aan artikelinformatie, samen met een uitgebreid scala aan rapportages die cruciale vragen beantwoorden voor modeondernemers. Van het identificeren van top- en onderpresterende merken tot het analyseren van verkoopgroepen en het berekenen van inkooprendement, ons programma biedt snel en duidelijk alle antwoorden op deze cruciale vragen.

Met een indrukwekkende verzameling van 8 miljoen barcodes van meer dan 700 merken, durven wij voorzichtig te stellen dat we de grootste Fashiondatabase van Europa zijn.

Onze toewijding aan klantgerichtheid

Bij Latest Collection by Softwear staat onze missie centraal: klanten ontzorgen door de juiste tools te bieden voor optimale werkzaamheden. Ons engagement voor innovatie en klanttevredenheid weerspiegelt zich door het hele bedrijf heen. Voortdurend streven we naar vooruitgang en het voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze gewaardeerde klanten. Welkom bij Latest Collection by Softwear, waar de toekomst van fashion technologie begint.