ICT voorwaarden

Welkom op de pagina ICT voorwaarden van Latest Collection by Softwear. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de regels en afspraken met betrekking tot het gebruik van onze diensten. Daarom hebben we ICT-voorwaarden opgesteld die de rechten en verantwoordelijkheden van zowel de gebruikers als de website-eigenaar definiëren.

We nodigen je uit om onze ICT-voorwaarden te lezen, die essentiële informatie bevatten over onderwerpen als gebruiksvoorwaarden, intellectuele eigendom, privacybeleid, aansprakelijkheid en meer. Deze voorwaarden zijn ontworpen om een helder kader te bieden voor een veilige en respectvolle online ervaring.

Lees onze ICT-voorwaarden hieronder en neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt. Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten!

Contact

Latest Collection by Softwear houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor vragen over dit beleid kan je contact opnemen met;

Latest Collection by Softwear B.V.
Merwedeweg 6
3621 LR Breukelen
E-mail: info@softwear.nl