Nameless kledingwinkel den helder

Slimme online verkoop!

Nameless

Online verkoop heeft onze horizon verbreed

Het succes van Nameless

Hans Frauenfelder, trotse eigenaar van twee modewinkels en een outletstore bij Nameless. De afgelopen 25 jaar hebben we trendy kleding, schoenen en sieraden van verschillende merken verkocht. Ons brede assortiment spreekt een gevarieerd publiek aan, van jonge meiden tot vrouwen van boven de zestig. We zijn gevestigd in Den Helder, een relatief kleine stad, maar met een trouwe klantenkring en zelfs toeristen die bijdragen aan onze verkoop. Vooral sinds de omgeving heeft geïnvesteerd in toerisme en nieuwe vakantieparken zijn gebouwd, is ons zomerseizoen langer dan ooit.

Hans Frauenfelder
Nameless, Den Helder

Pand Nameless in Den Helder kledingwinkel met webshop
webshop nameless kledingwinkel den helder referentie

Online zichtbaarheid voor succes

In 2021 hebben we een grote stap gezet door met technische ondersteuning van Latest Collection by Softwear een Ecwid-webshop te lanceren en deze te koppelen aan het fashionplatform Miinto. Wat een verandering! Alles wat we in de Nameless webshop plaatsen, is direct beschikbaar voor onze klanten, en we kunnen nu in heel Nederland online verkopen. Dat heeft ons echt een voorsprong gegeven. Maar laten we eerlijk zijn, online concurreren met de grote spelers in de fashionindustrie is niet eenvoudig.

Slimme verkoop via online platforms

Het is bijna onmogelijk om op te boksen tegen de branding en marketing van grote merken en fashionplatforms als MKB-ondernemer. Daarom hebben we besloten om ook via Miinto te verkopen. Het bespaart ons enorm veel tijd en moeite, hoewel we ons bewust zijn van de kosten. We blijven echter kritisch kijken naar wat deze online platforms ons opleveren. We overwegen zelfs om via andere platforms te gaan verkopen. De ondersteuning en samenwerking van Latest Collection by Softwear met betrekking tot deze koppelingen zijn absoluut van onschatbare waarde.

Nameless referentie latest collection webshop
nameless voorraadsysteem scannen webshop

Ontdek de kracht van online zichtbaarheid

Hans integreert naadloos artikelen van zijn voorraadbeheersysteem in zijn webshop. Dit proces verloopt soepel en efficiënt. Zelfs als er af en toe een kleine hapering optreedt in de koppeling met Miinto, staat het team van Latest Collection by Softwear direct paraat om het probleem op te lossen. Onze communicatielijnen zijn kort en direct, waardoor je altijd snel antwoord krijgt, zelfs in het weekend. Ze staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te zorgen voor een vlekkeloze online ervaring.

Vergroot je zichtbaarheid

Wil je, net als Hans van Nameless, jouw modebedrijf online zichtbaar maken en laten groeien? Wij kunnen je binnen enkele uren helpen om een webshop op te zetten, inclusief al je producten. Als pioniers in e-commerceplatforms zoals Ecwid, zijn wij in staat om je efficiënt te bedienen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen

Latest Collection by Softwear Breukelen automtiseren winkels

Maak kennis met andere klanten

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 700 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.