Maddox stadshart amstelveen koppeling integratie kassa

Een webshop is essentieel!

Maddox

Als fashionondernemer kun je niet langer zonder een webshop.

Mode, stijl en passie in Amstelveen

Als trotse eigenaar van Maddox Casual en Maddox Next Door in het bruisende Stadshart van Amstelveen, ben ik, Marco Mulders, altijd op zoek naar manieren om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Onze winkels bieden kleding van het midden- en hogere segment, met jeans als ons belangrijkste product. In ons overdekte winkelcentrum trekken we zowel lokale klanten als passanten van verder weg. Ons klantenbestand bestaat voor 50% uit vaste klanten en voor 50% uit mensen die een dagje komen winkelen.

Marco Mulder
Maddox, Amstelveen

Maddox webshop latest collection ecwid
Winkel Maddox damens en heren amstelveen referentie

Online zichtbaarheid en omzet in uitdagende tijden

Normaal gesproken zou het stadshart een grote publiekstrekker zijn, maar door de impact van COVID-19 en een ingrijpende verbouwing van het winkelcentrum zijn de bezoekersaantallen achtergebleven. Het is en wordt dus steeds belangrijker om onze klanten zowel offline als online te bereiken. Het vinden van de juiste balans tussen online zichtbaarheid en omzet is een voortdurende uitdaging. Als fashionondernemer kun je simpelweg niet zonder een webshop, aangezien vrijwel iedereen eerst online op zoek gaat naar producten. Het is van essentieel belang om online aanwezig te zijn voor je klanten, aangezien dit bijdraagt aan de binding die ze met je winkel hebben.

Een professionele online aanpak

In 2020 besloot ik samen met mijn zoon om onze eerste webshop op te zetten. Toen de behoefte aan verdere professionalisering zich aandiende, zijn we overgestapt naar Softwear. Een van de belangrijkste overwegingen was de kostenfactor, aangezien Latest Collection by Softwear op een betaalbare manier een naadloze koppeling regelde met ons e-commerceplatform Ecwid. Hierdoor hebben we aanzienlijk minder omkijken naar onze webshop en kunnen we meer tijd en aandacht besteden aan onze klanten in de fysieke winkel.

Maddox Amstelveen webshop Ecwid Latest Collection
Bovenaan in Google Maddox webshop

Hoge zoekresultaten Maddox

Hoewel het online nog niet storm loopt, hebben we onlangs met succes enkele artikelen verkocht in het zuiden van het land. Dit succes is mede te danken aan het feit dat ons damesmerk hoog in de zoekresultaten verschijnt. Deze ervaring benadrukt dat een webshop daadwerkelijk kan renderen als je je weet te onderscheiden.

Ontdek jouw online kansen

Als jij, net als Maddox, gelooft in de onmiskenbare waarde van een sterke online aanwezigheid in de fashionindustrie, dan ben je bij Latest Collection by Softwear aan het juiste adres. Onze oplossingen hebben Maddox geholpen om het online bereik te vergroten en de omzet te laten groeien. Als je ernaar streeft om jouw online zichtbaarheid te verbeteren en de online verkoop te boosten, nodigen we je uit om vandaag nog vrijblijvend contact met ons op te nemen en een offerte aan te vragen.

Latest Collection by Softwear Breukelen automtiseren winkels

Maak kennis met andere klanten

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 700 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.