YAYA Plug & Play Tablet

Bestseller winkels kassasysteem plug & play ipad

Welkom bij Latest Collection by Softwear, dé plek waar YAYA liefhebbers samenkomen! Wij begrijpen dat het belangrijk is om jouw winkel soepel te laten draaien en tegelijkertijd kosten te minimaliseren. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe Plug & Play Tablet, speciaal ontworpen om jouw winkelervaring te optimaliseren met het merk YAYA. De Plug & Play Tablet is zorgvuldig ontworpen om data te delen zonder ingewikkelde installatieprocedures. Optimaliseer je omzet, verhoog je marges en zeg vaarwel tegen nee-verkopen. Vereenvoudig, verbeter en vergroot je winstgevendheid met de Plug & Play Tablet.

Ontdek datasharing met YAYA

Maak kennis met een revolutie in datadeling met YAYA. Hier zijn enkele redenen waarom onze tablet echt een toevoeging is voor jouw winkel:

  • Hogere marges: Ontgrendel nieuwe kansen voor winstgevendheid met onze Plug & Play Tablet. Verminder kosten en maximaliseer je marges voor een gezondere financiële positie.
  • Meer omzet: Stimuleer groei en verhoog je omzet. Optimaliseer efficiëntie en verhoog de productiviteit, waardoor je bedrijf beter in staat is om aan de groeiende vraag te voldoen.
  • Minder ‘nee’ verkopen: Zeg vaarwel tegen gemiste kansen met onze geavanceerde technologie. De Plug & Play Tablet minimaliseert nee-verkopen door altijd voorraad te hebben van de gewilde producten, zodat je nooit meer klanten hoeft teleur te stellen.
  • Datadeling: Maak naadloze datadeling mogelijk met de Plug & Play Tablet. Versterk je bedrijfsbeslissingen door samen te werken met YAYA. Onze Plug & Play Tablet optimaliseert de informatiestroom, waardoor je toegang hebt tot cruciale gegevens voor een snelle en geïnformeerde besluitvorming.
  • Hogere klanttevredenheid: Maximaliseer klanttevredenheid door data te delen, waarbij de samenwerking met leverancier YAYA garant staat voor een zorgeloze ervaring.

Eenvoudig & simpel

Onze Plug & Play Tablet is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Plaats je bestelling en wij nemen het vanaf daar over. Binnen 48 uur ontvang je een gebruiksklare tablet en scanner, met directe toegang via je inloggegevens. Met slechts een simpele scan naast de kassa wordt het systeem operationeel, zodat je in no-time kunt genieten van alle voordelen van het YAYA-merk.

Wacht dus niet langer en transformeer jouw shop met onze Plug & Play Tablet en geniet direct van alle voordelen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen groeien met YAYA.

Vraag de Plug & Play Tablet direct aan

Voor de Plug & Play tablet inclusief eenmalige set-up betaal je nu slechts € 150,-. Door het onderstaande formulier in te vullen, geef je toestemming voor een maandelijkse incasso voor de betaling van € 50,- (zegge: vijftig euro) voor het abonnement van één
licentie voor de Plug & Play tablet. Beide bedragen zijn exclusief het, op moment van facturering, geldende BTW-tarief.

Na het invullen van dit formulier ontvang je een bevestigingsmail met een betalingslink voor de Plug & Play tablet. Zodra wij de bevestiging van jouw betaling hebben ontvangen, starten wij direct met het verwerken van jouw aanvraag.

YAYA Plug & Play Tablet

Organisatie

Factuuradres(Vereist)
Contactpersoon (tekenbevoegde)(Vereist)

Winkel

Adres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ