Slipstop

Leestijd: 2 minuten

Efficiënt voorraadbeheer & verkoopoptimalisatie voor jouw Slipstop-collectie

Sinds de oprichting in 2014 heeft Slipstop naam gemaakt met vrolijke, gekleurde prints en innovatieve anti-slipzooltjes. Verkrijgbaar in 16 landen en sinds 2017 ook in Nederland, is dit merk de perfecte mix van veiligheid, comfort, kleur en stijl. Voor ouders en kinderen zijn deze producten een musthave. Maar hoe zorg je ervoor dat je Slipstop-collectie net zo eenvoudig te beheren is als het dragen ervan? Hier komt Latest Collection om de hoek kijken met een oplossing die je voorraadbeheer eenvoudig en efficiënt maakt.

Eenvoudig beheer van je Slipstop-collectie

Stel je voor: je ontvangt een nieuwe levering van Slipstop. Met onze software scan je de merklabels en alle productinformatie wordt automatisch gekoppeld. Je hoeft dus niet meer handmatig artikelen aan te maken of in te voeren, geen fouten, gewoon efficiënt en probleemloos voorraadbeheer.

Onze software bevat meer dan 8 miljoen barcodes van meer dan 850 merken, waaronder Slipstop. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de meest actuele data en direct kunt zien welke items je op voorraad hebt en welke je moet bijbestellen. Met één login heb je alle informatie die je nodig hebt binnen handbereik. Zo beheer je jouw merken eenvoudig en houd je je voorraad altijd op peil.

Verbind makkelijk met al je merken

Onze software maakt het niet alleen makkelijk om je Slipstop-collectie te beheren, maar ook al je andere merken. Of je nu schoenen, lingerie, sportartikelen of bijouterieën verkoopt, met Latest Collection beheer je alles via één systeem. Dit zorgt voor een consistente en efficiënte workflow, waardoor jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je klanten blij maken met geweldige producten.

Met onze software beheer je je Slipstop-collectie net zo eenvoudig als het beheer van alle andere merken in je winkel. Dit zorgt voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering en een overzichtelijke voorraad. Zo kun jij je richten op de groei van je bedrijf en het verbeteren van de klanttevredenheid.

Laat je bedrijf groeien met Latest Collection

Met Latest Collection haal je het maximale uit je voorraadbeheer. Je bespaart tijd, voorkomt fouten en hebt altijd toegang tot actuele data. Dit alles draagt bij aan de groei van je bedrijf. En dat is waar het uiteindelijk om draait, toch?

Dus, als je dit merk verkoopt, of dat nu alleen is of als onderdeel van een breder assortiment, laat ons je helpen om je voorraadbeheer zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Zoals Slipstop kinderen helpt om veilig en stijlvol te zijn, maken wij jouw werkdag een stuk makkelijker. Plan hier jouw meeting in.

Overig nieuws