Devotion Twins

Leestijd: 2 minuten


Ontdek de tijdloze elegantie van Devotion TWINS, een symbool van moderne collecties met een hoog esthetisch gehalte sinds de lancering in 2001. Geïnspireerd door de natuur, Grieks erfgoed en architectuur, heeft het merk zich in 2013 verder uitgebreid met de introductie van de Devotion TWINS kledingcollectie, vernoemd naar de tweelingzonen van de ontwerpers.

Deze collectie belichaamt prachtige natuurlijke stoffen zoals katoen, verfijnde popeline, kostbare handgeborduurde details en traditionele etnische patronen. Ontwerper Athina combineert deze elementen met strakke lijnen en haar kenmerkende Devotion TWINS-silhouet. Eclectische kleurcombinaties, opvallende patronen en een eerbetoon aan de originele Griekse ambacht ontbreken nooit in een Devotion TWINS-collectie – een ultiem gevoel van vakantie om te dragen, geproduceerd op een correcte en eerlijke manier in Europa.

Slow Fashion Brand Devotion TWINS

Internationaal erkend om zijn aandacht voor detail en dynamische evolutie, heeft Devotion TWINS de deuren geopend naar de meest prestigieuze warenhuizen, high-fashion boetieks en resortwinkels wereldwijd. Het merk definieert zichzelf als een Slow Fashion Brand en draagt aanzienlijk bij aan de heropleving van de Griekse textielproductie.

Devotion TWINS is een waar familiebedrijf, geleid door ontwerper Athina en haar man Dimitris, die zich inzetten om prachtige, duurzaam geproduceerde resort- en zomerkleding en accessoires te creëren. Met Athina’s kenmerkende stijl, die vrouwelijk, speels en vol natuurlijk zelfvertrouwen is, stralen de ontwerpen van dit geweldige merk perfectie en creativiteit uit in elke collectie.

devotion twins merk Latest Collection

De Devotion TWINS QUINTESSENX-collectie belichaamt de vreugde van het leven, ongekunstelde vrouwelijkheid en eenvoud. De jurken zijn speels, flirterig en vrouwelijk met een moeiteloze elegantie die het hele jaar door geschikt is voor elke gelegenheid. Gedurfde kleuren en abstracte geometrische patronen maken de ontwerpen van Athina echt bijzonder, terwijl handgemaakt borduurwerk en verfijnde details de producten van Devotion TWINS favorieten maken die een blijvende indruk achterlaten.

Met de kenmerkende jacquards sinds de oprichting in 2013 en de herkenbare losse en vloeiende silhouetten, is dit merk synoniem geworden met tijdloze stijl. Van jurken tot broeken en blouses in opwindende kleurcombinaties, de kernstukken van het merk zijn ongeëvenaard comfortabel, ongecompliceerd en natuurlijk altijd stijlvol. Ervaar de verfijning dit unieke merk, kleding ontworpen en vervaardigd in Griekenland, gemaakt voor modebewuste vrouwen over de hele wereld die dezelfde waarden delen als het merk en zijn oprichters: verbondenheid, consistentie, vertrouwen en wederzijds respect.

Devotion Twins in Latest Collection

Duik in de ultieme retailrevolutie met de Latest Collection! Ontdek meer dan 8 miljoen barcodes van 700+ vertrouwde merken, waardoor verkopen nu een naadloze ervaring wordt. Met slechts een scan registreer je moeiteloos je artikel in de kassa, waardoor gedoe verleden tijd is. Het wordt niet alleen makkelijker, maar ook slimmer verkopen met de innovatieve mogelijkheden. Optimaliseer je verkoopproces en til je winkel naar een hoger niveau. Verkoop slim, verkoop met Latest Collection! Wil je ontdekken hoe dit merk Devotion Twins jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen? Bekijk dan onze pakketen of vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ervaar de innovatie en efficiëntie die wij te bieden hebben!

Overig nieuws