Devotion Twins

Leestijd: 3 minuten

Geautomatiseerd voorraadbeheer met Devotion TWINS

Voor modeondernemers die Devotion TWINS verkopen, bieden wij een geavanceerde oplossing voor voorraadbeheer. Met onze software op SKU-niveau hoef je nooit meer handmatig productgegevens in te voeren. Eén scan is genoeg om moeiteloos artikelen toe te voegen aan jouw inventaris, inclusief alle relevante informatie van dit merk. Met deze Retail oplossingen waarborg je alle processen vanuit één systeem, volledig in de Cloud. Als ondernemer geniet je daardoor van ultieme flexibiliteit, snelheid en doelgerichtheid, waar je ook bent. Bovendien houd je jouw voorraad altijd up-to-date en ben je klaar voor elke verkoopkans.

Devotion TWINS een eerbetoon aan de Griekse ambacht


Ontdek de tijdloze elegantie van Devotion TWINS, een symbool van moderne collecties met een hoog esthetisch gehalte sinds de lancering in 2001. Geïnspireerd door de natuur, Grieks erfgoed en architectuur, heeft het merk zich in 2013 verder uitgebreid met de introductie van de Devotion TWINS kledingcollectie, vernoemd naar de tweelingzonen van de ontwerpers.

Deze collectie belichaamt prachtige natuurlijke stoffen zoals katoen, verfijnde popeline, kostbare handgeborduurde details en traditionele etnische patronen. Ontwerper Athina combineert deze elementen met strakke lijnen en haar kenmerkende Devotion TWINS-silhouet. Eclectische kleurcombinaties, opvallende patronen en een eerbetoon aan de originele Griekse ambacht ontbreken nooit in een Devotion TWINS-collectie – een ultiem gevoel van vakantie om te dragen, geproduceerd op een correcte en eerlijke manier in Europa.

Optimaliseer jouw operationele processen

Onze geïntegreerde oplossing met het merk Devotion TWINS stelt modeondernemers in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Door het vereenvoudigen van werkprocessen en het bieden van directe toegang tot Devotion TWINS-gegevens, verhogen we de productiviteit en stimuleren we groei en winstgevendheid. Met uitgebreide rapportages kun je strategische beslissingen nemen om jouw assortiment te optimaliseren en de prestaties van dit merk in jouw winkel te analyseren. Of je nu een startende ondernemer bent, meerdere vestigingen hebt of als gevestigd bedrijf de volgende stap wilt zetten, onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel.

Bovendien is ons systeem zonder complexiteit ontwikkeld, omdat ondernemen leuk moet zijn en niet een rompslomp van administratie. Ontdek vandaag nog de toekomst van retailautomatisering met Latest Collection. Laat jouw fashionbedrijf bloeien in de wereld van moeiteloze data-integratie met Devotion TWINS of één van onze 850 merken en ervaar de voordelen van een geavanceerd systeem dat specifiek is ontworpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Verkoop altijd en overal het merk Devotion TWINS

In de moderne wereld van e-commerce is een krachtige omnichannel-strategie essentieel. Met onze geavanceerde backoffice software start je jouw webshop in één keer op en kun je direct beginnen met het verkopen van jouw fashionartikelen van het merk Devotion TWINS op de plekken waar jouw klanten rondkijken. Creëer een nieuwe e-commerce website of koppel met een bestaande website in een paar seconden, de keuze is aan jou. Verkoop via social media zoals Facebook en Instagram en profiteer van het bereik van online marktplaatsen zoals Amazon, eBay en Google Shopping. Manage je online marketing met simpele, geautomatiseerde tools en koppelingen met grote advertentieplatformen. Allemaal vanuit één platform, hoe makkelijk kan het zijn? Bovendien is je voorraad altijd up-to-date met één scan, zowel offline als online.

Betrouwbare integraties en geavanceerde automatisering

Onze software biedt betrouwbare integraties met een breed scala aan verkoopplatformen en backoffice systemen. Met ondersteuning voor 850 merken en 8 miljoen barcodes, ben je verzekerd van een naadloze integratie met het merk Devotion TWINS maar ook met talloze andere toonaangevende merken in de fashionbranche. Met slechts een scan registreer je moeiteloos je artikel in de kassa, waardoor gedoe verleden tijd is. Het wordt niet alleen makkelijker, maar ook slimmer verkopen met de innovatieve mogelijkheden. Optimaliseer je verkoopproces en til je winkel naar een hoger niveau. Verkoop slim, verkoop met Latest Collection!

Wil je vrijblijvend meer informatie over hoe onze software jouw voorraadbeheer kan optimaliseren met het merk Devotion TWINS? Neem gerust contact op met onze afdeling sales en we vertellen je graag alles wat je wilt weten en hoe je jouw winkel naar nieuwe hoogten kunt tillen met onze retailoplossing.

devotion twins merk Latest Collection

Overig nieuws