Calamar

Leestijd: 3 minuten

Geautomatiseerd voorraadbeheer met Calamar

Voor modeondernemers die Calamar verkopen, bieden wij een geavanceerde oplossing voor voorraadbeheer. Met onze software op SKU-niveau hoef je nooit meer handmatig productgegevens in te voeren. Eén scan is genoeg om moeiteloos artikelen toe te voegen aan jouw inventaris, inclusief alle relevante informatie van dit merk. Met deze retailoplossingen waarborg je alle processen vanuit één systeem, volledig in de Cloud. Als ondernemer geniet je daardoor van ultieme flexibiliteit, snelheid en doelgerichtheid, waar je ook bent. Bovendien houd je jouw voorraad altijd up-to-date en ben je klaar voor elke verkoopkans.

Merk Calamar in Latest Collection

Ontmoet het merk Calamar

Calamar, het merk dat sinds 1983 een sterke aanwezigheid heeft op de internationale markt, is een expert op het gebied van commerciële en eigentijdse herenmode. Ze creëren producten die passen bij elke man. Bij dit prachtige merk focussen ze zich op waar ze het beste in zijn: jassen, vesten, mantels en colberts. Hier liggen hun diepgewortelde roots, en hier voelen ze zich thuis. Het toegewijde team in Salzbergen werkt elke dag aan het leveren van hoogwaardige producten.

Optimaliseer jouw operationele processen

Onze geïntegreerde oplossing met dit merk stelt modeondernemers in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Door het vereenvoudigen van werkprocessen en het bieden van directe toegang tot Calamar-gegevens, verhogen we de productiviteit en stimuleren we groei en winstgevendheid. Met uitgebreide rapportages kun je strategische beslissingen nemen om jouw assortiment te optimaliseren en de prestaties van dit merk in jouw winkel te analyseren. Of je nu een startende ondernemer bent, meerdere vestigingen hebt of als gevestigd bedrijf de volgende stap wilt zetten, onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel. Hierdoor kun je op jouw eigen tempo bouwen en investeren.

Verkoop altijd en overal het merk Calamar

In de moderne wereld van e-commerce is een krachtige omnichannel-strategie essentieel. Met onze geavanceerde backoffice software start je jouw webshop in één keer op en kun je direct beginnen met het verkopen van jouw fashionartikelen van dit merk op de plekken waar jouw klanten rondkijken. Creëer een nieuwe e-commerce website of koppel met een bestaande website in een paar seconden, de keuze is aan jou. Verkoop via social media zoals Facebook en Instagram en profiteer van het bereik van online marktplaatsen zoals Amazon, eBay en Google Shopping.

Manage je online marketing met simpele, geautomatiseerde tools en koppelingen met grote advertentieplatformen. Allemaal vanuit één platform, hoe makkelijk kan het zijn? Bovendien is je voorraad altijd up-to-date met één scan, zowel offline als online.

Calamar in Latest Collection

Duik in de ultieme retailrevolutie met de Latest Collection! Ontdek meer dan 8 miljoen barcodes van 850+ vertrouwde merken, waardoor verkopen nu een naadloze ervaring wordt. Met slechts een scan registreer je moeiteloos je artikel in de kassa, waardoor gedoe verleden tijd is. Het wordt niet alleen makkelijker, maar ook slimmer verkopen met de innovatieve mogelijkheden. Optimaliseer je verkoopproces en til je winkel naar een hoger niveau. Verkoop slim, verkoop met Latest Collection! Wil je ontdekken hoe dit merk of één van de andere merken jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen? Bekijk dan onze pakketen of vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ervaar de innovatie en efficiëntie die wij te bieden hebben!

De toekomst van retailautomatisering met Calamar

Ontdek vandaag nog de toekomst van retailautomatisering in Latest Collection met Calamar. Laat jouw fashionbedrijf bloeien in de wereld van moeiteloze data-integratie en ervaar de voordelen van een geavanceerd systeem dat specifiek is ontworpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Wij bieden de tools waarmee jij de concurrentie een stap voor blijft en de groei van jouw onderneming stimuleert. Met onze oplossingen creëer je een efficiënt en winstgevend bedrijf, volledig afgestemd op de behoeften van de moderne modeondernemer.

Overig nieuws