Calamar

Leestijd: 2 minuten

Merk Calamar in Latest Collection

Ontmoet het merk Calamar, het merk dat sinds 1983 een sterke aanwezigheid heeft op de internationale markt. Als expert op het gebied van commerciële en eigentijdse herenmode, creëren we producten die passen bij elke man.

Bij Calamar focussen zich op waar zij het beste in zijn: jassen, vesten, mantels en colberts. Hier liggen hun diepgewortelde roots, en hier voelen ze zich thuis. Het toegewijde team in Salzbergen werkt elke dag aan het leveren van hoogwaardige producten.

Calamar stijlvol & comfortabel

De stijl van dit merk kenmerkt zich door een strak en opgeruimd ontwerp. Hun kledingstukken zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en gemakkelijk te dragen. Ze garanderen hun klanten producten van bovengemiddelde kwaliteit tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bijzonder belangrijk voor ons is dat elke man met onze looks een uniek individu blijft.

Calamar

Het merk staat voor tijdloze stijl, waarin iedereen zijn eigen persoonlijkheid kan uitdrukken. Ontdek de onderscheidende handtekening van Calamar en maak van elke dag een stijlvol avontuur.

Calamar in Latest Collection

Duik in de ultieme retailrevolutie met de Latest Collection! Ontdek meer dan 8 miljoen barcodes van 700+ vertrouwde merken, waardoor verkopen nu een naadloze ervaring wordt. Met slechts een scan registreer je moeiteloos je artikel in de kassa, waardoor gedoe verleden tijd is. Het wordt niet alleen makkelijker, maar ook slimmer verkopen met de innovatieve mogelijkheden. Optimaliseer je verkoopproces en til je winkel naar een hoger niveau. Verkoop slim, verkoop met Latest Collection! Wil je ontdekken hoe dit merk Calamar jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen? Bekijk dan onze pakketen of vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ervaar de innovatie en efficiëntie die wij te bieden hebben!

Overig nieuws