10 Days

Leestijd: 2 minuten

10 DAYS Automatisch voorraadbeheer

Bij Latest Collection begrijpen we als geen ander hoe kostbaar de tijd van een ondernemer is, vooral in de mode-industrie, waar trends snel veranderen en klanttevredenheid van het grootste belang is. Daarom hebben we een geavanceerde oplossing gecreëerd die naadloos is geïntegreerd met het tijdloze en duurzame kledingmerk 10DAYS.

Het merk 10 DAYS staat al sinds de oprichting in 2007 bekend om zijn focus op vrijheid, authenticiteit en comfortabele designs die kwaliteit en duurzaamheid benadrukken. Met wortels in Amsterdam streeft 10DAYS ernaar kleding te creëren die je zelfvertrouwen geeft en die past bij de beste versie van jezelf, ongeacht de trends van het moment.

10 DAYS kledingmerk automatisch voorraadbeheer

Duurzaamheid en certificering

Een van de meest opmerkelijke aspecten van 10 DAYS is hun toewijding aan duurzaamheid. Sinds 2023 is het merk met trots GOTS-gecertificeerd. Dit betekent dat de productie van hun collecties voldoet aan strenge normen voor biologisch katoen, veilige chemicaliën en ethische arbeidsomstandigheden. Door te kiezen voor 10DAYS, kiezen retailers niet alleen voor stijlvolle kleding, maar ook voor een bewuste en verantwoorde productiepraktijk.

Geïntegreerde oplossingen voor ondernemers

Voor modeondernemers die 10 DAYS verkopen, bieden wij een revolutionaire oplossing voor voorraadbeheer. Met onze geavanceerde backoffice software is het handmatig invoeren van productgegevens verleden tijd. Met slechts één scan kunnen ondernemers moeiteloos artikelen toevoegen aan hun kassa, inclusief alle relevante informatie van de leverancier.

Of het nu gaat om het binnenmelden van nieuwe voorraad of het bijhouden van verkoopcijfers, onze software maakt het proces snel en eenvoudig. Met uitgebreide rapportages kunnen ondernemers inzicht krijgen in hoe goed het merk 10DAYS presteert in hun winkel, waardoor ze strategische beslissingen kunnen nemen om hun assortiment te optimaliseren.

Vereenvoudig je werkprocessen, verhoog je productiviteit

Door te kiezen voor onze geïntegreerde oplossing met 10 DAYS kunnen modeondernemers zich concentreren op wat er echt toe doet: het aanbieden van een geweldige winkelervaring en het verkopen van hun prachtige fashioncollectie. Onze Latest Collection software bespaart tijd, verhoogt de productiviteit en maakt plaats voor meer groei en winstgevendheid.

Ontdek het gemak van directe toegang tot de gegevens van 10 DAYS en laat ons je helpen je werkprocessen te vereenvoudigen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Met onze geavanceerde oplossingen wordt voorraadbeheer eenvoudiger dan ooit tevoren. Scannen en GO met 10 DAYS en ons automatiseringsplatform.

Kortom, met ons automatische voorraadbeheer van 10 DAYS kun je je focussen op wat echt belangrijk is: het laten bloeien van je fashionbusiness en het bieden van een fantastische ervaring aan je klanten. Laat de technologie het zware werk doen, zodat jij kunt schitteren in wat je het beste doet.

10 Days scherm artikelen voorraad

Overig nieuws