Onze retail diensten

Alle seizoenen grip!

Retail Latest Collection Software diensten abonnementen

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 800 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.

Ons Retail aanbod

Met onze retailoplossingen waarborg je alle processen vanuit één systeem, volledig in de cloud. Als ondernemer geniet je daardoor van ultieme flexibiliteit, snelheid en doelgerichtheid, waar je ook bent. We begrijpen als geen ander dat elke onderneming in de fashionindustrie unieke behoeften en uitdagingen heeft. Daarom hebben we specifieke softwareoplossingen ontwikkeld die zijn afgestemd op de dynamiek van de modebranche.

Of je nu een startende ondernemer bent, meerdere vestigingen hebt of als gevestigd bedrijf de volgende stap wilt zetten, onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel. Hierdoor kun je op jouw eigen tempo bouwen en investeren. Ontdek vandaag nog de toekomst van retailautomatisering met Latest Collection. Laat jouw fashionbedrijf bloeien in de wereld van moeiteloze data-integratie en ervaar de voordelen van een geavanceerd systeem dat specifiek is ontworpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Wij bieden de tools waarmee jij de concurrentie een stap voor blijft en de groei van jouw onderneming stimuleert.

Rapportages

Onze kassasystemen en backoffice zijn ontworpen voor eenvoudige en toegankelijke rapportage. Met real-time toegang tot informatie en rapportages, waar je ook bent (kantoor, onderweg, desktop, tablet of smartphone), bieden we aanpasbare inzichten die voldoen aan jouw behoeften. Of je nu één winkel of meerdere filialen beheert, analyseer voorraadniveaus, klantbeoordelingen en werknemersprestaties met slechts één klik.

Voorraad beheren

Houd controle over je voorraad met ons efficiënte voorraadbeheer! Nooit meer zorgen over te veel of te weinig inkopen. Met Latest Collection weet je precies welke items op voorraad zijn en welke je slim moet aanvullen. Optimaliseer je voorraad en grijp elke verkoopkans met vertrouwen aan!

Integraties

Naadloze toegang met integraties voor betaalplatforms, boekhoudprogramma’s, marketingsystemen, logistieke diensten en verkoopplatforms. Van ondernemerswensen tot passende oplossingen. Optimaliseer jouw retail bedrijfsprocessen en groei moeiteloos met onze veelzijdige integraties.

Multi-stores

Betreed de dynamische wereld van multi-stores in de fashionbranche met geavanceerde kassasoftware. Onze oplossing biedt overzichtelijk voorraadbeheer voor diverse winkels, van multibrand tot pop-up. Ontvang gedetailleerde rapportages voor real-time inzicht en optimaliseer specifieke prestaties per vestiging.

EDI

Ontdek de digitale revolutie in retail met EDI! Leer hoe Electronic Data Interchange de samenwerking en snelheid in de detailhandel verbetert door gestroomlijnde processen, verminderde fouten en een naadloze winkelervaring. Van inkooporders tot geavanceerde verzendberichten, ontgrendel de voordelen van EDI-technologie voor jouw fashion retail business.

Webshop

Maak je eigen prachtige webshop met ons gebruiksvriendelijke platform. Toon eenvoudig je producten, beheer voorraad en bied een naadloze winkelervaring voor je klanten. Vergroot je online aanwezigheid en verkoop met onze krachtige e-commerce oplossingen.

Belafspraak salesteam Latest Collection

Maak vrijblijvend een (bel)afspraak

  • Persoonlijk advies
  • Je kiest zelf een tijdstip
  • Wij bellen jou
  • Geen verkoopgesprek
  • Stel vrijblijvend vragen
Kloffie Haarlem veranderende collectie

Michel Noordermeer

Kloffie

De investering is het zeker waard!

Online wordt nooit de hoofdmoot, maar ik zie tegelijkertijd de meerwaarde van de webshop. Als je daar geen tijd voor hebt, kun je je beter op je winkel en social media richten. Gelukkig hebben we net een medewerkster aangenomen die handig is met foto’s.