Salesapp

Innovatie in verkoopbeheer

Salesapp Latest Collection

Optimaliseer je verkoopproces met de Salesapp

Met naadloze verkooporderverwerking, real-time toegang tot cruciale gegevens en efficiënte pre-orderfunctionaliteiten, geeft onze app je verkoopteam de tools om te excelleren. Altijd up-to-date in de Cloud, overal toegang tot informatie, en directe orderdeling met klanten versterken de klantrelaties en stimuleren het succes van jouw bedrijf. Maak de overstap naar een geavanceerd verkoopbeheer en ontdek een wereld van efficiëntie en groei.

Werkt in de Cloud, altijd up-to-date

Efficiënte pre-orderverwerking

Bespaart tijd

Voordelen die het verschil maken

Onze salesapp biedt een scala aan voordelen die jouw verkoopteam naar nieuwe hoogten tillen. Met de cloudgebaseerde functionaliteit is de app altijd up-to-date, waardoor je verkoopteam altijd en overal toegang heeft tot essentiële informatie. Het handige beheer van pre-orders zorgt ervoor dat je flexibel kunt opereren en orders eenvoudig kunt inboeken. De mogelijkheid om de order direct met de klant te delen, versterkt de klantrelatie en bevordert een vlotte communicatie.

EDI strategisch voordeel software fashion retail
innovatie voordelen EDI Latest Collection

Altijd en overal alle informatie

Dankzij de cloudfunctionaliteit van onze salesapp is alle benodigde informatie altijd binnen handbereik, waar je verkopers en agenten zich ook bevinden. Of ze nu onderweg zijn, bij een klant op locatie of in kantoor, de app zorgt voor een naadloze en consistente toegang tot essentiële gegevens. Zo blijft je verkoopteam altijd goed geïnformeerd en klaar om in actie te komen.

Efficiëntie in pre-orders en orderverwerking

De salesapp gaat slim om met pre-orders, waardoor je flexibiliteit behoudt in het verkoopproces. Of het nu gaat om het vastleggen van pre-orders voor latere verwerking of het digitaal delen van pre-orders met de klant ter bevestiging, de app zorgt ervoor dat geen enkele waardevolle informatie verloren gaat.

EDI KPI groei retail fashion LC Software

Versterk jouw verkoopmogelijkheden

Meer weten over hoe onze innovatieve salesapp jouw verkoopproces kan optimaliseren en efficiëntie kan brengen in elke fase van orderverwerking? Aarzel niet en ontdek de mogelijkheden die jouw verkoopteam naar nieuwe hoogten zullen brengen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met één van onze experts of vraag direct een offerte aan.

Hans Frauenfelder

Nameless, Den Helder

Prettig contact en snel schakelen

Alles wat ik in de webshop zet is direct zichtbaar voor mijn klanten en ik kan online in heel Nederland verkopen. Tegelijkertijd is de concurrentie online gigantisch. Tegen de branding en marketing van grote merken en fashionplatforms kun je als MKB-ondernemer niet op. Daarom verkoop ik ook via Miinto.

Andere diensten

Integraties

Naadloze toegang met integraties voor betaalplatforms, boekhoudprogramma’s, marketingsystemen, logistieke diensten en verkoopplatforms. Van ondernemerswensen tot passende oplossingen. Optimaliseer jouw retail bedrijfsprocessen en groei moeiteloos met onze veelzijdige integraties.

Webshop

Maak je eigen prachtige webshop met ons gebruiksvriendelijke platform. Toon eenvoudig je producten, beheer voorraad en bied een naadloze winkelervaring voor je klanten. Vergroot je online aanwezigheid en verkoop met onze krachtige e-commerce oplossingen.

Rapportages

Onze kassasystemen en backoffice zijn ontworpen voor eenvoudige en toegankelijke rapportage. Met real-time toegang tot informatie en rapportages, waar je ook bent (kantoor, onderweg, desktop, tablet of smartphone), bieden we aanpasbare inzichten die voldoen aan jouw behoeften. Of je nu één winkel of meerdere filialen beheert, analyseer voorraadniveaus, klantbeoordelingen en werknemersprestaties met slechts één klik.