Omnichannel vereenvoudigd

Jouw groothandel, jouw regels!

Omnichannel Wholesale

Optimaliseer jouw groothandel met naadloze omnichannel

Stap binnen in de toekomst van groothandel met Latest Collection by Softwear. Ontgrendel de kracht van omnichannel efficiëntie en maak kennis met een gestroomlijnde aanpak voor jouw wholesale-activiteiten. Of je nu werkt met onze buitendienst, online bestellingen verwerkt of sociale media inzet voor promoties, onze omnichannelbenadering biedt een geïntegreerde en moeiteloze ervaring die past bij jouw groothandelsbehoeften.

Versterkt de merkervaring

Gepersonaliseerde marketing

Koppeling aan systemen

Merkconsistentie voor duurzame relaties

Bij Latest Collection begrijpen we de waarde van een consistent merk, ongeacht het kanaal. Onze omnichannelstrategie garandeert niet alleen uniformiteit in merkpresentatie, maar verlengt ook de inspanningen van jouw buitendienst naar digitale platforms. Of het nu gaat om productinformatie, services of aanbiedingen, jouw merkervaring is naadloos en consistent op alle niveaus. Versterk de relatie met jouw retailpartners door een duurzaam en herkenbaar merkbeeld.

Omnichannel wholesale Latest Collection
Omnichannel integraties wholesale

Naadloze integratie met jouw systemen

We begrijpen dat elke groothandel uniek is. Daarom bieden we maatwerkintegratie met jouw bestaande systemen. Of het nu gaat om financiële pakketten, webshops, Stockbase, Orderwriter, Fashion Cloud, logistieke diensten of betaalplatforms zoals Pay.nl of Payplaza.nl, onze oplossingen passen zich aan jouw behoeften aan.

Maatwerk met Latest Collection by Softwear

We zien jouw succes als onze missie. Onze omnichannelstrategie biedt niet alleen efficiëntie, maar opent ook de deur naar gepersonaliseerde groothandelsgroei. Ontdek hoe onze benadering niet alleen de operationele efficiëntie verbetert, maar ook de merkloyaliteit vergroot. Laten we samen bouwen aan een groothandelsomgeving waarin maatwerk en groei hand in hand gaan.

Wholesale Latest Collection Software

Samen vooruit

Vraag vandaag nog een oplossing op maat aan en ontdek hoe onze omnichannelstrategie jouw groothandel naar nieuwe hoogten kan tillen. Wij begrijpen dat elke groothandel uniek is, daarom streven we ernaar om jouw groothandelservaring te optimaliseren met flexibele en krachtige oplossingen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met één van onze experts of vraag direct een offerte aan.

Hans Frauenfelder

Nameless, Den Helder

Prettig contact en snel schakelen

Alles wat ik in de webshop zet is direct zichtbaar voor mijn klanten en ik kan online in heel Nederland verkopen. Tegelijkertijd is de concurrentie online gigantisch. Tegen de branding en marketing van grote merken en fashionplatforms kun je als MKB-ondernemer niet op. Daarom verkoop ik ook via Miinto.

Andere diensten

Integraties

Naadloze toegang met integraties voor betaalplatforms, boekhoudprogramma’s, marketingsystemen, logistieke diensten en verkoopplatforms. Van ondernemerswensen tot passende oplossingen. Optimaliseer jouw retail bedrijfsprocessen en groei moeiteloos met onze veelzijdige integraties.

Webshop

Maak je eigen prachtige webshop met ons gebruiksvriendelijke platform. Toon eenvoudig je producten, beheer voorraad en bied een naadloze winkelervaring voor je klanten. Vergroot je online aanwezigheid en verkoop met onze krachtige e-commerce oplossingen.

Rapportages

Onze kassasystemen en backoffice zijn ontworpen voor eenvoudige en toegankelijke rapportage. Met real-time toegang tot informatie en rapportages, waar je ook bent (kantoor, onderweg, desktop, tablet of smartphone), bieden we aanpasbare inzichten die voldoen aan jouw behoeften. Of je nu één winkel of meerdere filialen beheert, analyseer voorraadniveaus, klantbeoordelingen en werknemersprestaties met slechts één klik.