Wholesale

Verbind, vereenvoudig, verkoop!

Wholesale Latest Collection Software Breukelen

Altijd up-to-date Cloud

Slim zakendoen, geen vertragingen meer.

Boost verkopen

Verbind voorraad, marketing en verkoopdata allemaal vanuit één platform.

Bespaar tijd en geld

Automatiseer, verhoog efficiëntie, vergroot omzet.

De sleutel tot eenvoud en efficiëntie!

Ben je een wholesaler in de fashionbranche die snakt naar eenvoud en efficiëntie? Ontdek dan het ultieme platform dat jouw productinformatie naadloos verbindt met duizenden retailers wereldwijd – Latest Collection. Deze revolutionaire oplossing transformeert niet alleen jouw bedrijf, maar verandert ook de spelregels voor retailers in de fashionbranche.

Ons aanbod

Voor wholesalers biedt Latest Collection de tools om te categoriseren, filteren, zoeken en bestellen op een ongekend snelle en eenvoudige manier. Want laten we eerlijk zijn, hoe beter de retailer kan verkopen, hoe beter het is voor jou als leverancier. Dat noemen wij een echte win-win situatie!

De kracht van correcte en uitgebreide artikeldata wordt bij Latest Collection ontketend, wat resulteert in verhoogde online vindbaarheid en conversie op diverse kanalen, waaronder Google, jouw eigen webshop en die van jouw klanten. Wij streven ernaar om niet alleen te verbinden en te vereenvoudigen, maar ook om de impact van jouw groothandel in de fashionbranche te vergroten.

Ontdek vandaag nog de toekomst van fashionautomatisering met Latest Collection. Laat jouw wholesale-bedrijf floreren in de wereld van moeiteloze data-integratie en ervaar de voordelen van een geavanceerd systeem dat specifiek is ontworpen om jouw groothandel naar nieuwe hoogten te stuwen.

ERP

Vereenvoudig het beheer van jouw groothandel met ons krachtige ERP-systeem. Van voorraadbeheer tot orderverwerking, het stelt je in staat om elke beweging van jouw producten nauwkeurig te volgen. Verbind je wholesale-bedrijf in de cloud en optimaliseer de operationele processen voor maximale efficiëntie.

Latest Collection

Ontdek de kracht van Latest Collection, waar je in één simpele klik jouw productinformatie wereldwijd beschikbaar maakt voor al jouw klanten. Daarnaast optimaliseert onze data de logistieke keten, waardoor efficiëntie toeneemt en kosten bespaard worden. Transformeer jouw business met de toekomst van data.

Salesapp

Optimaliseer je verkoopproces met onze Salesapp. Jouw verkopers hebben directe toegang tot essentiële gegevens zoals klantinformatie, orderhistorie en voorraad, waardoor verkooporders snel en efficiënt worden verwerkt en gedeeld met kantoor, agent en klant.

Rapportage

Met altijd actuele informatie en op maat gemaakte rapportages, krijg je de controle in handen. Beheer je cijfers met precisie en heers over de markt. In de wereld van wholesale, waar voorraadkosten de grootste investering vormen, bieden wij de ultieme oplossing. Bestel slim, behoud essentiële voorraad, vaarwel aan ‘nee verkopen’, en minimaliseer voorraadkosten.

Webshop

Met ons team en Ecwid’s e-commerceplatform lanceer je binnen enkele uren een professionele wholesale webshop, volledig gekoppeld aan je voorraadbeheer. Efficiënte integratie met betalingssystemen en transportmodules is onze specialiteit. Vergroot je inzicht, optimaliseer je strategie, en zie je omzet stijgen. Maak van je webshop niet alleen een digitaal verkooppunt, maar een integraal onderdeel van je verkooprapportages.

Omnichannel

Ontdek de evolutie na multichannel en crosschannel, waar omnichannel jouw klanten bedient via diverse kanalen zonder enige rompslomp voor de retailer. Dankzij moeiteloze integratie, geavanceerde rapportagetools en een consistente merkervaring op alle kanalen, transformeert onze omnichannelstrategie jouw wholesale-operaties. Centraliseer werkzaamheden, vergroot efficiëntie en maak gebruiksgemak voor retailers een feit.

EDI

Als je een nauwe samenwerking met retailers nastreeft, is Electronic Data Interchange (EDI) een investering die rendeert. Deze technologie faciliteert de uitwisseling van gegevens tussen verschillende informatiesystemen, zoals orders, pakbonnen en facturen. Met EDI versnel je processen, minimaliseer je fouten en versterk je de samenwerking met retailers. Het is een maatwerkoplossing die we graag samen met ons toegewijde team invullen.

E-facturatie

Met e-facturatie bied je niet alleen extra service aan je klanten, maar optimaliseer je ook je eigen processen. Alle informatie wordt gestructureerd opgeslagen en gedeeld, waardoor fouten worden voorkomen en efficiëntie wordt gerealiseerd. Van facturen en creditnota’s tot pakbonnen, orders en retourbonnen, alle gegevens kunnen moeiteloos worden verwerkt in het systeem van je klant. E-facturatie, voor een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring voor jou én je klanten!

Koppeling aan derden

Ontdek de kracht van naadloze integratie door jouw huidige systemen te koppelen aan onze dynamische omnichannel-oplossing. Van financiële pakketten tot webshops, logistiek, en betaalplatforms; Latest Collection by Softwear verbindt jou met de toekomst van efficiënte, geïntegreerde bedrijfsvoering.

Belafspraak salesteam Latest Collection

Maak vrijblijvend een (bel)afspraak

  • Persoonlijk advies
  • Je kiest zelf een tijdstip
  • Wij bellen jou
  • Geen verkoopgesprek
  • Stel vrijblijvend vragen
Nameless referentie latest collection webshop

Hans Frauenfelder

Nameless

Online zichtbaarheid voor succes

In 2021 hebben we een grote stap gezet door met technische ondersteuning van Latest Collection by Softwear een Ecwid-webshop te lanceren en deze te koppelen aan het fashionplatform Miinto. Wat een verandering!