Pakket Small

De perfecte balans tussen functionaliteit en betaalbaarheid.

Wat is Pakket Small?

Het pakket Small is de perfecte oplossing voor ondernemers zoals jij! Het biedt een uitgebalanceerde mix van functionaliteit en betaalbaarheid.

Met pakket Small ontvang je maar liefst 25.000 barcodes, waardoor het beheer van jouw productinformatie een moeiteloze ervaring wordt. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je elke maand 1.000 barcodes gratis downloaden. Het draait allemaal om efficiëntie, en dat is precies wat dit pakket je biedt.

Dankzij onze uitgebreide database kun je producten eenvoudig scannen en alle relevante artikelgegevens direct vanuit de leverancier binnenhalen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar het stelt je ook in staat om je te concentreren op wat er echt toe doet; het laten groeien van jouw fashionbusiness!

Backoffice Latest Collection Scannen

Voor wie is een Pakket Small?

Het pakket Small is ontworpen voor ondernemers met een klein bedrijf die de voordelen van automatisering willen ervaren. We begrijpen dat jouw onderneming kan groeien, en daarom groei je met ons mee. Als je klaar bent voor meer, kun je eenvoudig upgraden naar pakket Medium of uitbreiden met extra modules.

Daarnaast is onze moderne backoffice niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook buitengewoon gebruiksvriendelijk. Automatisering moet niet complex zijn; het moet jouw taken vereenvoudigen. Na een snelle installatie kun je direct aan de slag – geen gedoe, alleen resultaten.

Barcodes scannen
barcode download
Voorraadbeheer
Klantregistratie
Automatisch bestellen
Transactieopslag 2 jaar

Waarom kiezen voor Latest Collection

Het pakket Small van Latest Collection is de ideale keuze voor ondernemers met een kleine fashionbusiness. We begrijpen de uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt, en we bieden al meer dan 30 jaar gebruiksvriendelijke, efficiënte en op maat gemaakte oplossingen tegen concurrerende prijzen in heel Europa.

We zoeken geen klanten; we zoeken partners, omdat jouw succes bij ons voorop staat. Twijfel niet langer en begin vandaag nog met het automatiseren van jouw business. Samen zetten we de volgende stap in de wereld van de fashion.

Rapportages dashboard
webshop nameless kledingwinkel den helder referentie

Optionele uitbreidingen voor pakket Small

Maximaliseer de flexibiliteit van het pakket Small met onze optionele uitbreidingen! Versnel het afrekenproces, minimaliseer wachttijden met een extra kassa, en bied veilige betaalopties aan jouw klanten met een PAY pinkopppeling. Breid jouw retailimperium moeiteloos uit met een extra filiaal en geef jouw bedrijf een online boost met een geïntegreerde webshop. Bovendien zorgt deze naadloze integratie voor extra inkomsten en vergroot dit jouw online zichtbaarheid. Maak jouw retailomgeving op maat met deze optionele uitbreidingen en ontdek de voordelen van een gepersonaliseerde, efficiënte bedrijfsvoering.

Vraag een offerte aan

Wil jij dat jouw fashionzaak ook excelleert met geavanceerde kassasoftware? Vraag vandaag nog een offerte aan bij en ontdek de voordelen van dit pakket Small die jouw kassasysteem naar nieuwe hoogten tilt. Binnen 5-7 werkdagen zal ons team contact met je opnemen om verder in te gaan op de details van dit pakket en om eventuele specifieke wensen te bespreken die je hebt voor jouw retailomgeving. Heb je al een pakket en wil je graag uitbreiden? Ook dat is natuurlijk geen probleem! Om koppelingen tussen Latest Collection en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Maak gerust een belafspraak om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Offerte pakket Small

Offerte aanvraag voor
Nieuwsbrief(Vereist)

Ben je op zoek naar andere mogelijkheden of overweeg je een upgrade?

Ontdek de diverse opties in onze andere pakketten. Klik op een van de onderstaande buttons om te zien welk pakket het beste past bij jouw groeiende behoeften: