Pakket Starter

Een goed begin is het halve werk. Direct klaar om te verkopen.

Wat is pakket Starter?

Het pakket Starter is ontwikkeld voor ondernemers in de detailhandel met een opkomende onderneming die zich aan het begin van hun zakelijke reis bevinden. Met een betaalbaar tarief biedt het pakket Starter de mogelijkheid om de voordelen van automatisering te ervaren, waarmee het een solide basis legt voor jouw als ondernemer, die streeft naar efficiëntie en groei zonder aanzienlijke investeringen.

In de kern van het pakket Starter ligt de erkenning dat elke onderneming kan floreren en evolueren. Daarom voorzien we niet alleen in essentiële functionaliteiten, zoals een rapportagetool en een indrukwekkende capaciteit van 1000 barcodes, maar bieden we ook de flexibiliteit om naadloos over te schakelen naar uitgebreidere pakketten of extra modules toe te voegen.

Dankzij onze uitgebreide database kun je producten eenvoudig scannen en alle relevante artikelgegevens direct vanuit de leverancier binnenhalen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar het stelt je ook in staat om je te concentreren op wat er echt toe doet; het laten groeien van jouw fashionbusiness!

Backoffice Latest Collection Scannen

Voor wie is pakket Starter?

Het pakket Starter is specifiek ontworpen voor ondernemers met een startende onderneming die de kracht van automatisering erkennen. We begrijpen dat jouw onderneming kan groeien, en daarom groei je met ons mee. Wanneer je klaar bent voor meer, kun je naadloos upgraden naar het pakket Small of jouw systeem uitbreiden met extra modules.

Daarnaast is onze moderne backoffice niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook buitengewoon gebruiksvriendelijk. Automatisering moet niet complex zijn; het moet jouw taken vereenvoudigen. Na een snelle installatie kun je direct aan de slag – geen gedoe, alleen resultaten.

Barcodes scannen pakket starter
Voorraadbeheer pakket starter Latest Collection
Rapportages pakket starter latest Collection
Klantregistratie pakket starter Latest Collection
barcode download pakket starter Latest Collection
247 support pakket starter

Waarom kiezen voor Latest Collection?

Het pakket Starter van Latest Collection is de ideale keuze voor startende ondernemers. Wij leveren al meer dan 30 jaar gebruiksvriendelijke, efficiënte, en op maat gemaakte oplossingen en bieden dit tegen concurrerende prijzen in heel Europa. Wij zijn geen gewone leverancier; wij zijn partners in jouw succes. Onze ervaring in de fashionbranche stelt ons in staat de uitdagingen te begrijpen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Twijfel niet langer en start vandaag nog met het automatiseren van jouw business.

Instore-en-online-betalingen-Pay-Latest-Collection

Optionele uitbreidingen voor pakket Starter

Maximaliseer de flexibiliteit met onze optionele uitbreidingen voor het pakket Starter! Versnel het afrekenproces en minimaliseer wachttijden met een extra kassa. Bied veilige betaalopties aan jouw klanten met een PAY pinkopppeling. Breid jouw retailimperium moeiteloos uit met een extra filiaal en geef jouw bedrijf een online boost met een geïntegreerde webshop. Bovendien zorgt deze naadloze integratie voor extra inkomsten en vergroot dit jouw online zichtbaarheid. Maak jouw retailomgeving op maat met deze optionele uitbreidingen en ontdek de voordelen van een gepersonaliseerde, efficiënte bedrijfsvoering.

Vraag een offerte aan

Wil jij dat jouw fashionzaak ook excelleert met geavanceerde kassasoftware? Vraag vandaag nog een offerte aan bij en ontdek de voordelen van dit pakket Starter die jouw kassasysteem naar nieuwe hoogten tilt. Binnen 5-7 werkdagen zal ons team contact met je opnemen om verder in te gaan op de details van dit pakket en om eventuele specifieke wensen te bespreken die je hebt voor jouw retailomgeving. Heb je al een pakket en wil je graag uitbreiden? Ook dat is natuurlijk geen probleem! Om koppelingen tussen Latest Collection en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Maak gerust een belafspraak om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Offerte pakket Starter

Offerte aanvraag voor
Nieuwsbrief(Vereist)

Ben je op zoek naar andere mogelijkheden of overweeg je een upgrade?

Ontdek de diverse opties in onze andere pakketten. Klik op een van de onderstaande buttons om te zien welk pakket het beste past bij jouw groeiende behoeften: