Pakket Medium

De juiste tools om te groeien en een stap voor te blijven.

Wat is pakket Medium?

Met pakket Medium gaan we nog een stap verder om jouw fashionbusiness te ondersteunen in het behalen van grootschalige ambities. Het is specifiek ontworpen voor ondernemers met een midden tot groot bedrijf, die niet alleen de voordelen van automatisering willen ervaren, maar ook streven naar een naadloze schaalbaarheid.

In het hart van pakket Medium ligt de erkenning dat jouw onderneming kan floreren en evolueren. Daarom bieden we niet alleen de essentiële functionaliteiten, zoals een indrukwekkende capaciteit van 100.000 barcodes, maar ook de mogelijkheid om soepel te schakelen naar Pakket Large of om extra modules toe te voegen, naarmate jouw business groeit en zich ontwikkelt.

Dankzij onze uitgebreide database kun je producten eenvoudig scannen en alle relevante artikelgegevens direct vanuit de leverancier binnenhalen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar het stelt je ook in staat om je te concentreren op wat er echt toe doet; het laten groeien van jouw fashionbusiness!

Backoffice Latest Collection Scannen

Voor wie is pakket Medium?

Het pakket Medium is speciaal ontworpen voor ondernemers met een midden tot groot bedrijf die de kracht van automatisering erkennen. We begrijpen dat jouw onderneming kan groeien, en daarom groei je met ons mee. Wanneer je klaar bent voor meer, kun je naadloos upgraden naar Pakket Large of jouw systeem uitbreiden met extra modules.

Onze moderne backoffice is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook buitengewoon gebruiksvriendelijk. Automatisering moet niet complex zijn; het moet jouw taken vereenvoudigen. Na een snelle installatie kun je direct aan de slag – geen gedoe, alleen resultaten.

Barcodes scannen
Klantregistratie
barcode download
Automatisch bestellen
Voorraadbeheer
Fashioncloud API Latest Collection pakket medium

Waarom kiezen voor Latest Collection?

Het pakket Medium van Latest Collection is de ideale keuze voor een midden tot groot bedrijf. Wij leveren al meer dan 30 jaar gebruiksvriendelijke, efficiënte, en op maat gemaakte oplossingen en bieden dit tegen concurrerende prijzen in heel Europa. Wij zijn geen gewone leverancier; wij zijn partners in jouw succes. Onze ervaring in de fashionbranche stelt ons in staat de uitdagingen te begrijpen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Twijfel niet langer en start vandaag nog met het automatiseren van jouw business.

Automatisering brantjes fashion voorraadstatus en omloopsnelheid
Webshop starten online artikelen verkopen latest collection Ecwid

Optionele uitbreidingen voor pakket Medium

Maximaliseer de flexibiliteit met onze optionele uitbreidingen voor het pakket Medium! Versnel het afrekenproces en minimaliseer wachttijden met een extra kassa. Bied veilige betaalopties aan jouw klanten met een PAY pinkopppeling. Breid jouw retailimperium moeiteloos uit met een extra filiaal en geef jouw bedrijf een online boost met een geïntegreerde webshop.

Bovendien zorgt deze naadloze integratie voor extra inkomsten en vergroot dit jouw online zichtbaarheid. Maak jouw retailomgeving op maat met deze optionele uitbreidingen en ontdek de voordelen van een gepersonaliseerde, efficiënte bedrijfsvoering.

Vraag een offerte aan

Wil jij dat jouw fashionzaak ook excelleert met geavanceerde kassasoftware? Vraag vandaag nog een offerte aan bij en ontdek de voordelen van dit pakket Medium die jouw kassasysteem naar nieuwe hoogten tilt. Binnen 5-7 werkdagen zal ons team contact met je opnemen om verder in te gaan op de details van dit pakket en om eventuele specifieke wensen te bespreken die je hebt voor jouw retailomgeving. Heb je al een pakket en wil je graag uitbreiden? Ook dat is natuurlijk geen probleem! Om koppelingen tussen Latest Collection en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Maak gerust een belafspraak om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Offerte pakket Medium

Offerte aanvraag voor
Nieuwsbrief(Vereist)

Ben je op zoek naar andere mogelijkheden of overweeg je een upgrade?

Ontdek de diverse opties in onze andere pakketten. Klik op een van de onderstaande buttons om te zien welk pakket het beste past bij jouw groeiende behoeften: