Pakket large

Denk groot, handel groot. Klaar om de fashionbranche te leiden en te innoveren.

Wat is Pakket Large

Met het Pakket Large gaan we nog een stap verder, we presenteren dit pakket dan ook vol enthousiasme. Een absolute verandering voor ondernemers zoals jij. Dit pakket is niet zomaar een automatiseringsoplossing; het is jouw geheime wapen voor moeiteloos beheer van productinformatie op een epische schaal.

Met maar liefst 250.000 barcodes geven we je de vrijheid om jouw uitgebreide assortiment met het grootste gemak te managen. En daarnaast kun je elke maand maar liefst 10.000 barcodes gratis downloaden! Dat betekent flexibiliteit en kostenefficiëntie, waardoor je in no-time grootse dingen kunt doen.

Denk groot, handel groot – dat is waar we voor staan. Klaar om de fashionbranche te leiden en te innoveren? Laten we samen jouw fashionbusiness naar nieuwe hoogten tillen!

Latest Collection backoffice fashionindustrie data

Voor wie is pakket Large?

Pakket Large is specifiek ontworpen met jou in gedachten, ideaal voor ondernemers met een groot bedrijf of ketens die de voordelen van automatisering volledig willen benutten. En het mooie is, groeit jouw onderneming razendsnel, dan groei jij moeiteloos mee. Of je nu een keten runt of meerdere zaken beheert, een naadloze uitbreiding naar een pakket op maat is een logische volgende stap. Daarnaast is onze moderne backoffice niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook buitengewoon gebruiksvriendelijk.

Barcodes scannen
Automatisch bestellen
Financiele koppeling
Voorraadbeheer (1)
Klantregistratie
barcode download

Waarom een pakket Large van Latest Collection?

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij gebruiksvriendelijke, efficiënte, en op maat gemaakte oplossingen tegen concurrerende prijzen in heel Europa. Wij zijn niet zomaar een leverancier; wij zijn jouw partners in succes. Onze diepgaande kennis van de fashionbranche stelt ons in staat om de specifieke uitdagingen te begrijpen waarmee jij als ondernemer wordt geconfronteerd.

Twijfel niet langer en start vandaag nog met het automatiseren van jouw grootschalige fashiononderneming. Wij zijn hier om samen met jou een succesverhaal te schrijven.

webshop nameless kledingwinkel den helder referentie

Optionele uitbreidingen voor pakket Large

Maximaliseer de flexibiliteit met onze optionele uitbreidingen voor het pakket Large! Versnel het afrekenproces, minimaliseer wachttijden met een extra kassa, en bied veilige betaalopties aan jouw klanten met een PAY pinkopppeling. Breid jouw retailimperium moeiteloos uit met een extra filiaal en geef jouw bedrijf een online boost met een geïntegreerde webshop. Bovendien zorgt deze naadloze integratie voor extra inkomsten en vergroot dit jouw online zichtbaarheid. Maak jouw retailomgeving op maat met deze optionele uitbreidingen en ontdek de voordelen van een gepersonaliseerde, efficiënte bedrijfsvoering.

Vraag een offerte aan

Wil jij dat jouw fashionzaak ook excelleert met geavanceerde kassasoftware? Vraag vandaag nog een offerte aan bij en ontdek de voordelen van dit pakket Large die jouw kassasysteem naar nieuwe hoogten tilt. Binnen 5-7 werkdagen zal ons team contact met je opnemen om verder in te gaan op de details van dit pakket en om eventuele specifieke wensen te bespreken die je hebt voor jouw retailomgeving. Heb je al een pakket en wil je graag uitbreiden? Ook dat is natuurlijk geen probleem! Om koppelingen tussen Latest Collection en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Maak gerust een belafspraak om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Offerte pakket Large

Offerte aanvraag voor
Nieuwsbrief(Vereist)

Heb je toch liever een ander pakket of wil je upgraden? Kijk dan naar onze andere pakketten.