Loyalty- en combinatiekorting

Kom in contact met klanten!

loyalty en combinatiekorting kassasysteem Latest Collection

Unieke voordelen met de Loyalty- en Combinatiekorting module

Bij Latest Collection by Softwear introduceren we onze geavanceerde Loyalty- en Combinatiekorting (en waardecheques) module. Deze module, gekoppeld aan een unieke barcode op de klantenkaart, biedt een breed scala aan voordelen voor zowel jou als ondernemer als je gewaardeerde klanten.

Breed scala aan voordelen

Stroomlijn marketing campagnes

Alles op één plek

Creëer spaarvoordelen in een oogwenk

Dankzij ons geavanceerde spaarsysteem en de up-to-date postcode stratentabel is het genereren van klantenpassen een fluitje van een cent. Na elke aankoop wordt het spaarsaldo direct op de kassabon of factuur weergegeven. Hiermee stimuleer je niet alleen herhaalaankopen, maar creëer je ook een klantgerichte ervaring.

loyaliteitsbonus korting punten sparen blije vrouw

Professionele klantenpassen voor een persoonlijke touch

Personaliseer de klantenpassen volledig naar jouw wensen. Kies voor je eigen ontwerp of laat onze afdeling een uniek ontwerp voor je maken. De loyalty- en combinatiekorting module bevordert verkoop op naam, waardoor je verkoophistorie en klantloyaliteit aanzienlijk verbeteren. Heb je al klanten die profiteren van onze klantenpassen?

Waardecheques: Eenvoudig, fraai & effectief

Met het Latest Collection-systeem genereer je moeiteloos waardecheques die je per e-mail kunt versturen, afdrukken of zelfs beide. Of je nu kiest voor een eigen lay-out of een van onze voorbeeld lay-outs, elke waardecheque bevat een unieke barcode voor probleemloze verwerking.

Statistieken mintmail Latest Collection by Softwear Loyaliteit

Beheer en volg eenvoudig uitgegeven waardecheques

Op elke waardecheque vind je essentiële informatie, zoals de NAW-gegevens van de klant en het gespaarde bedrag of kortingspercentage. Na het afdrukken heb je de mogelijkheid om alle spaartegoeden op nul te zetten, zodat klanten opnieuw kunnen beginnen met sparen. De klantkaart geeft je ook inzicht in ontvangen en ingewisselde waardecheques, waardoor je de effectiviteit van je loyaliteitsprogramma kunt meten.

Overzichtelijke rapportage voor optimale controle

Houd gemakkelijk bij welke waardecheques zijn uitgegeven, ingeleverd, openstaan, of al zijn verzilverd. Met ons systeem kun je gedetailleerde rapporten afdrukken om de prestaties van je waardecheques en de tevredenheid van je klanten bij te houden.

Zet vandaag de stap naar verbeterde klantloyaliteit en verhoogde verkoophistorie met de Loyalty- en Combinatiekorting Module van Latest Collection by Softwear. Optimaliseer jouw bedrijfsresultaten en bied jouw klanten een onvergetelijke winkelervaring.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met één van onze experts of begin direct en schrijf je in via Mintmail.

Andere diensten

  • Multi-stores kassasysteem Fashion branche Latest Collection Softwear store

    Multi-stores

  • Loyalty- en combinatiekorting module Latest collection by Softwear

    EDI

  • Loyalty- en combinatiekorting module Latest collection by Softwear

    Loyalty- en combinatiekorting