Lendi Fashion Hoensbroek kledingwinkel referentie

Een naadloze koppeling!

Lendi Fashion

De webshop fungeert nu als een extra etalageruimte

80 Jaar modegeschiedenis en toewijding

Roel Lendi is de trotse eigenaar van Lendi | men | women | fashion. Onze modezaak heeft een rijke geschiedenis die meer dan 80 jaar teruggaat, en we zijn altijd toegewijd geweest aan het aanbieden van maatkostuums, herenconfectie, damesmode en nog veel meer. Onze vaste klantenkring waardeert onze diversiteit en service. Het bijhouden van onze webshop kostte vroeger veel tijd en moeite, maar dat is gelukkig verleden tijd.

Roel Lendi
Lendi, Hoensbroek

roel lendi van kledingwinkel lendi
lendi referentie datasystemen

Data synchroniseren

In het verleden worstelden we met verschillende datasystemen, wat resulteerde in het onvermogen om al onze data samen te brengen. Dit veroorzaakte problemen, vooral met betrekking tot onze voorraadbeheer. Maar gelukkig heeft Latest Collection by Softwear een naadloze koppeling gemaakt tussen ons kassasysteem en onze webshop. Dit heeft het inrichten van de webshop aanzienlijk vereenvoudigd en ervoor gezorgd dat onze voorraden altijd kloppen. Als ik eerder had geweten hoeveel tijd en moeite dit ons zou besparen, had ik deze stap al jaren eerder gezet.

Online zichtbaarheid Lendi

Onze webshop fungeert nu als een extra etalageruimte voor onze winkel. Klanten oriënteren zich steeds vaker online voordat ze naar de winkel komen om te winkelen. Zelfs oudere consumenten raadplegen hun tablet om te zien wat er nieuw binnen is. Daarom is het zo belangrijk om online zichtbaar en vindbaar te zijn, zelfs als we niet de grootste zijn om rechtstreeks uit de webshop te verkopen.

Lendi kledingzaak mode referentie latest collection
to be dressed

Krachtige samenwerking

Met het oog op het vergroten van ons bereik hebben we besloten om samen te werken met Tobedressed.nl, een platform met indrukwekkende marketingkracht. Dankzij Latest Collection by Softwear is er nu een naadloze koppeling tot stand gebracht tussen onze webshop en To be dressed. Dit heeft geresulteerd in automatische updates van afbeeldingen, maatbalken en artikelomschrijvingen, waarbij maar liefst 90% van dit proces zonder mijn directe betrokkenheid plaatsvindt. Dit niet alleen aanzienlijk veel tijd bespaart, maar ook zorgt voor een aanzienlijke toename in ons ordervolume.

Jouw pad naar succes in de fashionwereld

Droom jij, net als Lendi, van een toekomst met ongekende efficiëntie en groei in de fashionindustrie? Zoek niet verder, want wij staan klaar om jou te begeleiden op jouw weg naar succes. Samen met ons kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en je online zichtbaarheid vergroten. Wil je weten hoe Latest Collection by Softwear jouw bedrijf kan ondersteunen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de talloze mogelijkheden om jouw eigen succesverhaal te creëren.

Latest Collection by Softwear Breukelen automtiseren winkels

Maak kennis met andere klanten

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 800 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.