Kloffie haarlem kledingwinkel referentie latest collection

De kracht van online!

Kloffie Haarlem

De investering is het zeker waard!

Duurzaamheid met passie

Michel Noordermeer, van fashionstore Kloffie in Haarlem, verkoopt kleding en sneakers voor mannen en vrouwen. We hebben een eclectische stijl die mensen tussen de 25 en 45 jaar aanspreekt, maar eigenlijk is iedereen welkom die onze stijl waardeert. Bij Kloffie gaat het om veel meer dan alleen kleding; het gaat om een levensstijl. We bieden een mix van stijlen die mijn eigen persoonlijkheid weerspiegelen, van clean Scandinavisch tot streetwear, en zelfs duurzame mode heeft een speciale plek in ons hart.

Michel Noordermeer
Kloffie, Haarlem

Kloffie Haarlem klantreferentie Latest Collection
Kloffie Haarlem veranderende collectie

Flexibiliteit in verandering

Onze collectie verandert regelmatig, en dat is een bewuste keuze. Klanten hebben verschillende wensen: sommigen houden vast aan hun vertrouwde stijl, terwijl anderen juist graag verrast worden. Het is deze flexibiliteit die Kloffie uniek maakt. We willen aan ieders verwachtingen voldoen en tegelijkertijd onze eigen visie op duurzaamheid uitdragen.

De kracht van online winkelen bij Kloffie

In de uitdagende tijd van de lockdown besloot ik onze webshop te lanceren, oorspronkelijk bedoeld voor een kleine collectie bijzondere items. Toen alle fysieke winkels tijdelijk gesloten waren, moesten we overschakelen naar online verkoop. En dat ging eigenlijk verrassend goed. Hoewel onze fysieke winkel weer de leidende rol heeft sinds de opheffing van de coronamaatregelen, hebben we de webshop behouden. We hebben gemerkt dat veel klanten online kijken naar nieuwe collecties en beschikbare maten. Online zal wellicht nooit de hoofdmoot worden, maar ik zie absoluut de meerwaarde ervan.

Webshop Kloffie Haarlem
Kloffie Haarlem winkel fashionstore

Efficiëntie & gemak

Zowel voor ons kassasysteem als onze webshop vertrouw ik op Latest Collection by Softwear. In het verleden moest ik schakelen tussen twee verschillende partijen, wat vaak tot frustraties leidde. Tegenwoordig hebben we alles onder één dak, wat veel beter werkt. Toch, is een webshop runnen geen simpele taak. Het vergt voortdurende aandacht, met regelmatige updates van prachtige foto’s en pakkende teksten. Maar die investering is het zeker waard. Als je er geen tijd voor hebt, raad ik je aan om je te concentreren op je winkel en social media, net zoals ik. We hebben onlangs een getalenteerde medewerkster aangenomen die bedreven is in het maken van foto’s, en dat heeft ons enorm geholpen.

Bouw aan jouw fashion succes!

Bij Latest Collection by Softwear begrijpen we de uitdagingen van de fashionwereld en zijn we gepassioneerd om jouw succesverhaal te helpen schrijven. Wil jij, net als Kloffie, efficiënt werken en groeien in de bruisende mode-industrie? Wij zijn hier om je te ondersteunen, of het nu gaat om het stroomlijnen van je kassasysteem of het optimaliseren van je webshop. Samen kunnen we bouwen aan jouw unieke succesverhaal.

Latest Collection by Softwear Breukelen automtiseren winkels

Maak kennis met andere klanten

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 800 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.