Hands Online webshop van Hans en Sven in mode kleding fashion

Efficiëntie in E-commerce

HandS Online

Succesvol online verkopen: Onze keuze voor Bol.com en Zalando

De kracht van automatisering in de dagelijkse transacties

Harry van Dalen, de trotse eigenaar van HandS Online Retail, weet als geen ander dat de wereld van online verkoop voortdurend in beweging is. In deze tijden van verandering en onzekerheid hebben mijn zoon en ik de sprong gewaagd en zijn we begonnen met de online verkoop van jeans, mode en gebruiksartikelen. Met dagelijks vijftig tot zestig transacties begrijp je hoe cruciaal efficiëntie is. Dankzij de naadloze integratie van Softwear Automatisering hebben we aanzienlijk minder werk aan onze online verkopen.

Harry van Dalen
HandS Online, Web

hands online webshop sven kleding e-commerce
Hands Online webshop in kleding e-commerce

HandS Online een uitgebreid assortiment

De webshop van Harry en Swen biedt een uitgebreid assortiment kleding en accessoires, perfect voor zowel mode- als sportliefhebbers. Bij de selectie van hun producten staat duurzaamheid centraal, en ze streven ernaar om bewuste keuzes te maken die zowel hun klanten als het milieu ten goede komen. Alles draait om de klant een aangename winkelervaring te bieden. Investeringen in een gebruiksvriendelijke website met gemakkelijke navigatie, duidelijke productbeschrijvingen en afbeeldingen was dan ook een must.

Het grote bereik via webplatforms

Bij HandS Online Retail hebben we bewust gekozen om exclusief via online platforms zoals Bol.com en Zalando te verkopen, zonder een eigen webshop. Deze keuze hebben we gemaakt vanwege het immense bereik dat dergelijke webplatforms bieden. Echter, we realiseren ons maar al te goed dat consistentie en prestaties cruciaal zijn voor succes op deze platforms. In de wereld van online verkoop ben je zo goed als je laatste beoordeling, en daarom hebben we gekozen voor een partner die net zo serieus is als wij.

HandS online online reviews referentie
HandS Online automatische verzendlabels Latest Collection

Automatische afboeking en voorraadbeheer

Dankzij de integratie Latest Collection met Zalando, verloopt het proces voor Harry en zijn team nu uiterst soepel. Ze hoeven geen voorraad bij te houden of verkopen handmatig te registreren. Leveringen worden eenvoudigweg ingeboekt in de voorraad, en de producten worden automatisch op Zalando geplaatst. Bij elke verkoop worden pakbonnen en verzendlabels automatisch gegenereerd, en de voorraad wordt direct bijgewerkt. Dit automatiseert niet alleen het proces, maar bespaart ook aanzienlijk veel tijd en moeite voor HandS Online Retail.

Optimaliseer jouw online verkoopproces

Wil je, net als bij HandS Online, jouw online verkoopprocessen stroomlijnen en optimaliseren? Maak je geen zorgen, want bij Latest Collection by Softwear Automatisering staan we klaar om je te ondersteunen. Samen kunnen we de efficiëntie van jouw onlineverkoop maximaliseren en het pad naar succes plaveien. Aarzel niet om vandaag nog een offerte aan te vragen en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw online onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Latest Collection by Softwear Breukelen automtiseren winkels

Maak kennis met andere klanten

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 800 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.