brantjes fashion online kassasysteem Latest Collection

Automatiseren onderdeel groei!

Brantjes Fashion

Automatisering is voor ons van onschatbare waarde

Een toekomstgerichte strategie voor Brantjes

Automatisering vormt de kern van mijn onderneming. Als ondernemer besef ik dat ik niet alles zelf kan doen, en daarom vertrouw ik op experts om deze cruciale taak voor mij uit te voeren. Ik ben ervan overtuigd dat automatisering de sleutel is tot het begrijpen en sturen van mijn bedrijf. Terwijl de verkoopcijfers uit de kassa gehaald kunnen worden, wil ik meer. Ik wil real-time inzicht in voorraadniveaus en productbewegingen. Automatisering bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook waardevol personeel, omdat handmatige gegevensinvoer tot het verleden behoort. Dit is waar automatisering mijn bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Ellen Brantjes
Brantjes Fashion, Heemskerk, Heiloo & Alkmaar

Brantjes fashion referentie latest collection
brantjes fashion webshop

Eén aanspreekpunt bij Latest Collection

Toen het idee van een webshop opkwam, had ik mijn twijfels. Echter, de doorslaggevende factor was dat Latest collection by Softwear alles onder één dak bood. Dit gaf ons het voordeel van één aanspreekpunt voor al onze automatiseringsbehoeften. Nu, sinds de webshop actief is, wil ik niet meer zonder. Onze klanten raken eraan gewend om online onze stijl en sfeer te ervaren, waarna velen naar de fysieke winkels komen om te passen. De webshop fungeert voor mij als een onmisbare service en een visitekaartje voor onze fysieke winkels. Ik geloof dat de jongere generaties graag online bestellen. Om die reden alleen al is het van cruciaal belang om online aanwezig te zijn.

Onmisbaar voor inzicht en efficiëntie

Mijn ouders waren al klanten van Latest Collection by Softwear met hun eigen kledingwinkels, dus ik heb altijd geweten dat automatisering een essentieel onderdeel van ondernemen is. Omdat ik zelf geen expert ben op dit gebied, vertrouw ik op een bedrijf dat dit voor mij doet. Automatisering is voor mij van onschatbare waarde, omdat ik exact wil weten hoe mijn bedrijf presteert. Terwijl verkoopinformatie uit de kassa te halen is, streven we naar diepgaandere inzichten, zoals actuele voorraadstatussen en omloopsnelheden. Dit bespaart ons kostbare tijd en zorgt ervoor dat ons personeel zich kan concentreren op klantenservice in plaats van het handmatig bijhouden van cijfers.

Brantjes service winkel klanten
Automatisering brantjes fashion voorraadstatus en omloopsnelheid

EDI-koppeling Brantjes voor efficiënte samenwerking met grote merken

Voor onze samenwerking met grotere merken maken we gebruik van een EDI-koppeling. Dit betekent dat de leveranciers direct gegevens naar Latest Collection by Softwear sturen, waardoor onze verkoopgegevens automatisch worden bijgewerkt. Hierdoor vermijden we de noodzaak om deze artikelen in de winkel te scannen. Bij merken die geen gebruik maken van deze technologie, moeten we nog handmatig bestellen. Bij kleinere merken kan het zelfs nodig zijn om stickers handmatig te printen. Dit illustreert het enorme verschil in efficiëntie dat automatisering ons biedt.

Ontdek jouw succesverhaal

Net als Brantjes Fashion ben jij wellicht ook op zoek naar een betrouwbare partner die je kan helpen bij automatisering en online groei. Wij geloven in de kracht van Latest Collection by Softwear en de voordelen die het ons heeft opgeleverd.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen in het bereiken van succes. Net als Brantjes Fashion, zul je merken dat automatisering de sleutel is tot efficiëntie en groei.

Latest Collection by Softwear Breukelen automatiseren winkels

Maak kennis met andere klanten

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 800 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.