Koppel met elk merk

Al jouw merken op één plaats. Eenvoudig, efficiënt en betrouwbaar voorraadbeheer dat koppelt met elk systeem!

In de dynamische wereld van de mode-industrie is efficiënt voorraadbeheer cruciaal voor het succes van elke retailer. Onze software biedt een unieke oplossing die naadloos integreert met elk systeem, of je nu EDI gebruikt of niet. Met een database die meer dan 850 merken & 8 miljoen barcodes bevat, biedt onze oplossing de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je voorraadbeheer te optimaliseren.

Ontdek onze essentiële functies & voordelen

Onze software helpt fashionretailers om hun voorraad en verkoopprocessen te optimaliseren. Door merklabels eenvoudig te scannen, worden deze automatisch gekoppeld aan de juiste productinformatie. Dit bespaart tijd en vermindert fouten aanzienlijk. Met één login heb je direct toegang tot actuele data van al je merken, waardoor je eenvoudig besteladvieslijsten kunt maken en automatisch bestellingen kunt plaatsen. Daarnaast bieden we flexibele afdrukmogelijkheden, waardoor het printen van barcodes eenvoudig en efficiënt wordt.

Hoe werkt het?

Met onze software is voorraadbeheer een fluitje van een cent. Volg deze eenvoudige stappen om te zien hoe makkelijk het is om met ons systeem te werken:

  • Stap 1: Scan je merklabels
    Gebruik onze intuïtieve scanfunctie om moeiteloos merklabels te scannen van al je producten.
  • Stap 2: Koppel automatisch, bespaar tijd en verminder fouten
    Onze krachtige software koppelt automatisch de gescande merklabels aan de juiste productinformatie, waardoor handmatige invoer overbodig wordt en je kostbare tijd bespaart.

Optimale connectiviteit

Met één login verbind je moeiteloos met al je merken en krijg je direct toegang tot alle data, die altijd up-to-date is. Ons systeem stelt je in staat om eenvoudig besteladvieslijsten te maken en automatisch bestellingen te plaatsen bij jouw merken. Hierdoor hoef je nooit meer handmatig voorraad bij te houden of bestellingen te plaatsen, wat tijd bespaart en fouten voorkomt.

Waarom Latest Collection?

Onze software biedt een unieke oplossing die naadloos integreert met elk systeem, ongeacht of je EDI gebruikt. Met een database van meer dan 850 merken en 8 miljoen barcodes, biedt onze oplossing de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je voorraadbeheer te optimaliseren.

Ervaar zelf de voordelen van onze software en transformeer je voorraadbeheer. Wil je meer informatie? Vul ons afsprakenformulier in en ontdek hoe wij jouw retailbusiness naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ja, vertel mij meer over Latest Collection

Afspraak maken

Naam