Betaalprovider Pay

Pay

Pay: De Alles-in-één betaalprovider

Succesvolle transacties en financieel inzicht met Pay

Ontgrendel de ultieme betaalervaring voor jouw onderneming met Pay. De alles-in-één betaalprovider stelt je in staat om zowel online als in-store optimale resultaten te behalen. Bied je klanten altijd de nieuwste en meest gewenste betaalopties, terwijl alle transacties snel en veilig samenkomen op één centraal platform: het Pay. platform. Eenvoud, efficiëntie en veiligheid komen samen voor een naadloze betaaloplossing.

afterpay met Pay Latest Collection kassa webshop
Pay klanten betaalprovider waar en wanneer online instore

Alles-in-één oplossing voor E-commerce

Met Pay bied je moeiteloos elke online betaalmogelijkheid die je e-commerce klanten nodig hebben. Kies uit meer dan 50 lokale en internationale betaalmethoden, inclusief een divers aanbod aan achteraf betaalopties. Met de handige plug-in is alles binnen een handomdraai geïnstalleerd in jouw webshop, waardoor je snel en flexibel kunt inspelen op de wensen van je klanten.

Waar & wanneer je klanten willen betalen

Met deze alles-in-één betaaloplossing genieten je klanten van naadloos betaalgemak, zowel online als in de winkel. Lanceer een succesvolle betaalstrategie en bevorder de groei van je bedrijf. Alle transacties komen samen op het platform, dat toegankelijk is via het dashboard en de app. Zo heb je op elk moment inzicht in financiële gegevens en betaaloverzichten.


Instore-en-online-betalingen-Pay-Latest-Collection
Dashboard Pay alle betalingen onderneming op 1 plek

Ontdek nieuwe mogelijkheden in betalingen

Zet als ondernemer de volgende stap in betalingen met de integratie van Pay in het Latest Collection kassasysteem. Check eenvoudig de betaalstatus van individuele orders, bekijk de prestaties van alle verkoopkanalen en analyseer het realtime betaalgedrag van je klanten. Met uitgebreide filters ontdek je nieuwe doelgroepen en creëer je kansen voor groei binnen je onderneming.

Maak kennis met andere klanten

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 800 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.