Mintmail koppeling Latest Collection kassasysteem

Mintmail

Mintmail: Gemakkelijk professionele nieuwsbrieven

Innovatieve klantenbinding met waardecheques en nieuwsbrieven!

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van MiNTMAIL en Latest Collection by Softwear! Bereik je klanten op een moderne, persoonlijke en efficiënte manier met moeiteloos verzonden waardecheques en nieuwsbrieven per e-mail. Verhoog de betrokkenheid van je klanten en maak indruk met gespaarde punten en kortingsbedragen op elke online waardebon, inclusief een handige barcode voor eenvoudig scannen.

mintmail waardebonnen

Vereenvoudig het versturen van nieuwsbrieven

Met ons geavanceerde Nederlandse online mailsysteem bereik je moeiteloos jouw doelgroep met effectieve en persoonlijke communicatie, en dit alles volledig in lijn met de privacywetgeving. Koppel MiNTMAIL nu aan je kassasysteem en til je klantcommunicatie naar nieuwe hoogten!

Een moderne klantervaring

Verstuur nu moeiteloos waardecheques rechtstreeks naar de mailbox van jouw klanten. Onze waardecheques, compleet met barcode en bedrag, bieden een directe inwisselmogelijkheid. Zo genieten jouw klanten van een razendsnelle, moderne en uiterst klantgerichte ervaring. Maak indruk en vereenvoudig het proces met Mintmail, de sleutel tot tevreden klanten en soepelere transacties.

mintmail waardebonnen
mintmail waardebon mobiel kassasysteem Latest collection

Waardecheques en kortingen via mobiel

Jouw klanten kunnen moeiteloos profiteren van waardecheques via hun telefoon en genieten van de voordelen die jouw bedrijf te bieden heeft. Maak indruk met gespaarde punten en kortingsbedragen op elke online waardebon, waardoor jouw klanten een naadloze en bevredigende winkelervaring beleven.

Maak kennis met andere klanten

Alle merken direct in jouw kassasysteem

Je hebt een collectie om te verkopen, en geen tijd om gegevens in te voeren. Met meer dan 800 merken die al in onze kassasoftware zijn opgenomen, ben je klaar om direct te verkopen. Eén scan en je bent op weg naar succes.