Downloads

Essentiële hulpmiddelen en handleidingen om je fashionretail-ervaring te verrijken.

downloads Latest Collection by Softwear Breukelen

Ons aanbod

Welkom bij de sectie downloads van Latest Collection by Softwear, waar we je voorzien van essentiële hulpmiddelen en handleidingen om jouw fashionretail-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu een doorgewinterde retailer bent of net begint, deze waardevolle bronnen zijn speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij het optimaliseren van je winkelprocessen met behulp van onze geavanceerde kassasoftware. We begrijpen dat elke retailonderneming zijn eigen uitdagingen kent.

Onze downloads zijn daarom meer dan alleen bestanden; ze weerspiegelen onze toewijding om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw retaildoelen. Ontdek een uitgebreide verzameling downloads, specifiek afgestemd op de unieke eisen van de fashionindustrie. Of je nu zoekt naar praktische tools, inspiratie of operationele inzichten, deze bronnen zijn jouw partners op de weg naar een succesvolle retailervaring.

Toegangsrechten medewerkers

Ontdek de volledige handleiding voor het beheren van toegangsrechten voor kassamedewerkers op jouw geavanceerde kassasysteem. Klik op onderstaande knop en leer stap voor stap hoe je eenvoudig toegangsrechten kunt instellen.

Handleiding
Customer Service

Op zoek naar informatie en ondersteuning? Bezoek onze servicedesk homepage voor een overzicht van alle hulpbronnen die beschikbaar zijn om jouw vragen en problemen aan te pakken. Ontdek stapsgewijze handleidingen, veelgestelde vragen en de nieuwste updates over ons geavanceerde servicedesksysteem JIRA.

Handleiding
Management account

Wil je toegang krijgen tot het eigenaarsaccount? Klik op de onderstaande knop om naar de landingspagina te gaan en ontdek hoe je kunt inloggen als eigenaar. Volg de eenvoudige stappen op de pagina en krijg snel toegang tot alle eigenaarsfunctionaliteiten.

Handleiding
Google Chrome instellen

Heb je problemen met je kassabonprinter na een recente computer of Windows-update omdat Microsoft Edge als standaardbrowser is ingesteld? Geen zorgen! Het is eenvoudig op te lossen. Klik op onderstaande knop om te ontdekken hoe je Google Chrome als standaardbrowser instelt.

Belafspraak salesteam Latest Collection

Maak vrijblijvend een (bel)afspraak

  • Persoonlijk advies
  • Je kiest zelf een tijdstip
  • Wij bellen jou
  • Geen verkoopgesprek
  • Stel vrijblijvend vragen

Harry van Dalen

HandS Online, Web

Succesvol online verkopen met Bol & Zalando

De naadloze integratie van Latest Collection met Zalando heeft het retailproces van HandS Online Retail geoptimaliseerd, waarbij voorraadbeheer en verkoopregistratie automatisch plaatsvinden. Deze efficiënte workflow bespaart aanzienlijke tijd en moeite voor het team.